- Poruka
- 6.984
To je moje mišljenje i po mom ukusu je da dominira on, rekoh u znanju šta njoj treba. Naravno, o ukusima....
onda reci otvoreno..da volis da budes zrtva...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moje mišljenje i po mom ukusu je da dominira on, rekoh u znanju šta njoj treba. Naravno, o ukusima....
onda reci otvoreno..da volis da budes zrtva...
Eh, sad ga pretera, kakva žrtva, ako dominira u ugađanju meni?!![]()
pa recimo,ja bih te sigurno vezao i malo sibao po guzi,a posle fukio..jel mislis na tu vrstu dominacije??
Meni tako nikada ne bi ugodio!!!!! Sa takvima i ne razgovaram. To ti radi nekoj tamo tvojoj.
Meni se teško ugađa, makar vidim da ti to nikako ne bi umeo.![]()
samo sam pitao dal na taj nacin...ali bi ti sigurno ugodio...pronasao bih tvoju zlatnu zicu..![]()
Možda, ali nikako ono što si napisao, baš je bilo ružno.
evo bas pre par dana bunarim po regalu trazeci rolku...kad odjednom pade ono brdo na mene...i nadjem tu svasta zanimljivo...posebno moju staru uniformu...i dodatne rekvizite...lisice i slomljen korbač...voleo sam da ga koristim...mozda ga i popravim...
Не мора то да буде садо-мазо, и уживање у наношењу бола. Колико ја контам, овде је реч о уживању у потчињавању и у господарењу, и ту има разних нивоа. Мислим, ако лика/рибу пали да буде везана и потпуно предан контроли свог партнера, и да на тај начин играју сексуалне игре, то може да буде узбуђујуће до бола. Али лик тада неће осећати потребу да о томе прича, или тражи вентил. Овакве ситне перверзијице могу да дођу и прођу, или да их уопште нема. Штос је у томе што има ликова који се ложе на мало екстремније и продуженије варијанте тих игара.
Наравно, и у томе уопште нема ништа лоше, барем док обоје у томе уживају. А нарочито док не крену да праве своје сопствене "параде поноса" и намећу свој стил другим људима којима се то не свиђа.