submisivnost i dominacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo bas pre par dana bunarim po regalu trazeci rolku...kad odjednom pade ono brdo na mene...i nadjem tu svasta zanimljivo...posebno moju staru uniformu...i dodatne rekvizite...lisice i slomljen korbač...voleo sam da ga koristim...mozda ga i popravim...

Не мора то да буде садо-мазо, и уживање у наношењу бола. Колико ја контам, овде је реч о уживању у потчињавању и у господарењу, и ту има разних нивоа. Мислим, ако лика/рибу пали да буде везана и потпуно предан контроли свог партнера, и да на тај начин играју сексуалне игре, то може да буде узбуђујуће до бола. Али лик тада неће осећати потребу да о томе прича, или тражи вентил. Овакве ситне перверзијице могу да дођу и прођу, или да их уопште нема. Штос је у томе што има ликова који се ложе на мало екстремније и продуженије варијанте тих игара.

Наравно, и у томе уопште нема ништа лоше, барем док обоје у томе уживају. А нарочито док не крену да праве своје сопствене "параде поноса" и намећу свој стил другим људима којима се то не свиђа.

Не мора то да буде садо-мазо, и уживање у наношењу бола. Колико ја контам, овде је реч о уживању у потчињавању и у господарењу, и ту има разних нивоа. Мислим, ако лика/рибу пали да буде везана и потпуно предан контроли свог партнера, и да на тај начин играју сексуалне игре, то може да буде узбуђујуће до бола. Али лик тада неће осећати потребу да о томе прича, или тражи вентил. Овакве ситне перверзијице могу да дођу и прођу, или да их уопште нема. Штос је у томе што има ликова који се ложе на мало екстремније и продуженије варијанте тих игара.

Наравно, и у томе уопште нема ништа лоше, барем док обоје у томе уживају. А нарочито док не крену да праве своје сопствене "параде поноса" и намећу свој стил другим људима којима се то не свиђа.

Naravno. Svoju seksualnost treba zadržati u privatnosti - savrešno je besmisleno nešto naturati nekome, naročito što se ovoga tiče.

U svakoj osobi postoji makar zrno dominantnosti odnosno submisivnosti. Većina mojih veza, je s vremenom uključila i ovaj odnos, a neke su postale i pretežno takve.

Za ovu vrstu odnosa pre svega je potreban potpuna konsenzualnost partnera, i najviše od svega, POTPUNO POVERENJE. Ukoliko dođe do bilo kakve zloupotrebe poverenja, to u potpunosti razara vezu. Ako ti se neko predaje u ruke u potpunosti, mora imati tvoje potpuno poverenje, a ti moraš biti vredan njega.

Kada su D/S uključeni, uzbuđenje je obično mnogo veće nego tokom "klasičnog" seksa, jer je sve što sekuslnom činu prethodi mnogo zahtevnije i izazovnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back