Subkulture!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne pripadam, ne mislim nista, ne mrzim nikog... združivanje ljudi u grupe, klasifikovanje, identifikovanje sa drugima i saživljavanje je sasvoim prirodan proces... uniformisanost manje više, jeste obeležje svake grupe, negde nužno, negde samoproklamovano, al nije nužno negativno... negativna je samo mržnja, netrepeljivost, nasilje, diskriminacija, izolacja na koju pozivaju mnoge... to što pripadnici jedne smatraju da je samo njihova ideja bogom data, a ostali žive u neznanju i pogrešnom usmerenju... i što su u principu zatvorene, što i izaziva predrasude i klišee kojima ih kite...nem pojma, nisam raspoložen za sociološki referat...

Takav sam ti ja uvek! Sad sam bas raspolozen! Volim da provociram i podbadam druge sta ces! Teske sam naravi ,sa nekim znam da budem super i sve dok je on super samnom,dok ne pocne da se folira,da glumi ludilo super je,,cim pocne da se gubi ili da me nervira aj cao!

Hah.
'Nako ja to. z:mrgreen:
Cisto da pomenem, nisam odavno.
Robija bejbe...ma..to ti je kao decko neki rekao drugu kad se ovaj smuvao sa nekom devojkom.
Mada, ja ga pominjem u sasvim drugom kontekstu. Nesto kao ojea.

Vidiš, nisu potrebni moderatori da dolaze i zaključavaju jer ti ne znaš da prekineš sa spamom.
Rastegao si priču na dve strane u kojoj nema niti jednog mog mentolskog posta u potpunosti nevezanog za temu, osim ovog.
Čini se da ti jedini ovde praviš svetogrđe il' šta već. Ne bi bilo loše da malo objektivnije sagledaš situaciju.
Nije ni tebe uvek lako trpeti. A sad po običaju raspali paljbu, nemam nameru da se odazovem na tvoje poruke, jer smatram da nisi merodavan da drugima soliš pamet kad prvi praviš papazjanije po forumu.

Pa kad ce da je zatvore i da dobijem ban sto da ne spamujem?
Ma neee vi ste krive sto ne znate lepo da postujete i sto me provocirate!z:p
Svetogrdje je sala,ovo je jos par Kb ili par MB koji su u serveru Krstarice,jako mudo!
Znam!Znam i to da znam da napravim solidan picvajz kad mi se hoce! Nemoras se ni odazivati tebe sam plafon 2 puta spomenuo!

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back