- Poruka
- 94.303
Pevačica Gordana Adamov, mada mnogo poznatija kao Lepa Lana, bila je velika atrakcija na prostorima bivše Jugoslavije. Njen glavni zadatak je bio, kako su mediji pisali, da uništi Lepu Brenu, te da ju je upravi uz tih razloga i "stvorio" Milutin Popović Zahar. Otkako se pojavila na sceni, privukla je veliku pažnju, popularnost joj je rasla munjevitom brzinom, za koncerte se tražila karta više. Međutim, na put Lanine slave stao je kolega kojeg nikad nije smela da imenuje.
"Te davne 1983. godine snimila sam svoj prvi album "Ja sam Lana", a za to je najzaslužniji Milutin Popović Zahar, koji me je i otkrio. On se posvađao sa Lepom Brenom i "Slatkim grehom", prekinuo saradnju s njima, pa je kao pandan Lepoj Breni otkrio mene, a nadimak Lepa Lana nadenuo mi je pokojni Minimak", istakla je svojevremeno Lana.
"Te davne 1983. godine snimila sam svoj prvi album "Ja sam Lana", a za to je najzaslužniji Milutin Popović Zahar, koji me je i otkrio. On se posvađao sa Lepom Brenom i "Slatkim grehom", prekinuo saradnju s njima, pa je kao pandan Lepoj Breni otkrio mene, a nadimak Lepa Lana nadenuo mi je pokojni Minimak", istakla je svojevremeno Lana.
Poslednja izmena: