Stvorena za mene

"STVORENA ZA MENE " za drage forumašice nazaiv teme je "STVOREN ZA MENE "

Od tinejdzerskih dana sam očekivao da postoji na ovoj planeti sad ili u budućnosti , osoba koja je SVORENA za mene .
da li ste vi forumaši imali takav umišljaj da postoji neko drugačiji od drugih , stvoren baš za vas , neko koga ste pronašli
, neko ko vam je dostižan ili nedostižan , neko koga imate a nemate , nemate a čekate . Koga očekujete ?

Bilo je vreme u zivotu, kada sam verovao u tu iluziju,
no danas razumem da musko-zenska ljubav se temelji na interesu, ne posotji tu neznam kakva privrzenost, predanje ili nesto slicno - ti meni das ovo a ja tebi ono - to je sva "stvorenost" koja posotji izmedju.
Osecanja znaju biti jaka, ali sve u fazonu "zelim te" "ne mogu bez tebe" koja u trenu nastaju a u sledecem vec nestaju ...

Od tinejdzerskih dana sam očekivao da postoji na ovoj planeti sad ili u budućnosti , osoba koja je SVORENA za mene .
da li ste vi forumaši imali takav umišljaj da postoji neko drugačiji od drugih , stvoren baš za vas , neko koga ste pronašli
, neko ko vam je dostižan ili nedostižan , neko koga imate a nemate , nemate a čekate . Koga očekujete ?

Razmisljao sam tako,ali samo u tim nekim tinejdzerskim danima.Odavno sam se pomirio sa cinjenicom da takva osoba ne postoji.

u 40oj tek ugledala nesto sto bi mogla da volim

odbijena, bez ikakve sanse za bilo kakvo upoznavanje, ostadoh bez trunka nade

nisam tuzna, nisam ni ocekivala da cu nekad nesto u zivotu dobiti za sebe, kad ne ocekujes manje boli, valjda se manje razocaras, sta li...

ali zato tri pozara, zemljotres, rat, teska dijagnoza, stresno djetinjstvo, dvije saobracajke, neprijatni ljudi oko mene, luda majka, gubitak nerodjenog djeteta, dvije neprijatne bolesti rodjenog djeteta i evo sad druga poplava me nikako nisu mogli zaobici...

tesko je ovako zivjeti, dosadilo mi vise se pitati dokle vise i sta je sljedece...

kad ce moj kraj, jedva ga cekam...

u 40oj tek ugledala nesto sto bi mogla da volim

odbijena, bez ikakve sanse za bilo kakvo upoznavanje, ostadoh bez trunka nade

nisam tuzna, nisam ni ocekivala da cu nekad nesto u zivotu dobiti za sebe, kad ne ocekujes manje boli, valjda se manje razocaras, sta li...

ali zato tri pozara, zemljotres, rat, teska dijagnoza, stresno djetinjstvo, dvije saobracajke, neprijatni ljudi oko mene, luda majka, gubitak nerodjenog djeteta, dvije neprijatne bolesti rodjenog djeteta i evo sad druga poplava me nikako nisu mogli zaobici...

tesko je ovako zivjeti, dosadilo mi vise se pitati dokle vise i sta je sljedece...

kad ce moj kraj, jedva ga cekam...
Ovo me je ganulo kada sam pročitao , prosto većina ljudi nije svesna koliko im i malo donosi sreće, a opet nezadovoljstvo traži iskorak .
Ne znam kako i šta , postoje momenti kada se stvari u sitnim koracima pomeraju nabolje , samo , što to nekad dođe u vreme kad volja za ičim bledi .

Back