Stvarnost

Персефона

Primećen član
Banovan
Poruka
790
Izabrali ste ženu svog života, izrodili zdravo, lijepo, pametno potomstvo. Vaša žena je već prešla 45-u, ali se dobro drži, redovono ispunjava svoju bračnu dužnost kako oko djece i kućnih obaveza, tako i u posteljini. Jednog dana dolazi kod vas sa informacijom da je bila na pregledu i da joj je otkriven kancer dojke koju će morati da odstrani. Kakva je vaša reakcija?

U Srbiji se svake godine sa dijagnozom raka dojke evidentira više od 4.000 novih slučajeva bolesti, a godišnje od ove opake bolesti umre oko 1.300 žena.

http://www.b92.net/zdravlje/prevencija.php?yyyy=2014&mm=03&nav_id=827598

Brak jeste jedna velika obaveza. Ipak, pitanje je namjenjeno našim uspaljenim momcima. Polazimo od pretpostavke da je žena preživjela, ali joj je odstranjena dojka. Kako je oni sada posmatraju.

znaci stravicno..........ali stravicno.......

persefona je li odakle ti ovakva masta da ovako zenu opisujes?

prosto joj bolest dodje ko blagoslov....

Poslednja izmena od moderatora:
Izabrali ste ženu svog života, izrodili zdravo, lijepo, pametno potomstvo. Vaša žena je već prešla 45-u, ali se dobro drži, redovono ispunjava svoju bračnu dužnost kako oko djece i kućnih obaveza, tako i u posteljini. Jednog dana dolazi kod vas sa informacijom da je bila na pregledu i da joj je otkriven kancer dojke koju će morati da odstrani. Kakva je vaša reakcija?

U Srbiji se svake godine sa dijagnozom raka dojke evidentira više od 4.000 novih slučajeva bolesti, a godišnje od ove opake bolesti umre oko 1.300 žena.

poceo bih joj prigovarati sto se nije zdravije hranila :P čemu mračite, jbo rakove

Osoba koja oboli od raka, najmanje se plasi svoje smrti.Najvise se boji i brine za buducnost svog potomstva.
Rak nije ono sto je nekad bio, potrebno je samo nastaviti ziveti istim zivotom kao i pre diagnoze i ono sto je najvaznije sa diagnozom ili bez diagnoze VOLITI SVIM SRCEM.

znaci stravicno..........ali stravicno.......

persefona je li odakle ti ovakva masta da ovako zenu opisujes?

prosto joj bolest dodje ko blagoslov....

Moja prijateljica je oboljela od kancera dojke u 36-oj i muž je ostavio pod izgovorom da je više ne može gledati kao ženu. Djeca su pripala njoj, on plaća alimentaciju. Da godišnje 4000 novih žena prođe kroz isto, nije stvar koja ne može sutra da se desi i tebi i meni.

Poslednja izmena od moderatora:
Osoba koja oboli od raka, najmanje se plasi svoje smrti.Najvise se boji i brine za buducnost svog potomstva.
Rak nije ono sto je nekad bio, potrebno je samo nastaviti ziveti istim zivotom kao i pre diagnoze i ono sto je najvaznije sa diagnozom ili bez diagnoze VOLITI SVIM SRCEM.

ma idi....najmanje se plasi za sebe? pa ta i nije u vinkli onda.zali boze njenu decu pardon potomstvo......

Pošto je pdf o sexu, a našim momcima je to u braku i odnosu najbitnije, pitanje je za stav prema činjenici da je ostala bez dojke. Kako bi reagovli, ostavili je, otišli kod ljubavnice, razumjeli i prihvatili je na drugačiji način, ili nešto treće.

ma idi....najmanje se plasi za sebe? pa ta i nije u vinkli onda.zali boze njenu decu pardon potomstvo......

Pa da, bas tako kako sam napisala, mada sam zaboravila jedan detalj...vazi samo za jake osobe a takve i prezive, ostale koje zale sebe, obicno propadnu ne toliko zbog bolesti koliko zbog psihickog stanja koje same sebi nature.

Poslednja izmena:
Mislim to se resava na hiljadu nacina ali nijedan ako je zena fiksirana na sebe kao apsolutni seksualni objekat.
Sad procitajte svaku rec recenice i razmislite koliko puno takvih zena znate.

Ne mogu da zaislim da je neko u dugogodisnjem braku, koji se raspadne iz ovog razloga.

Za takvog muskarca bi rekla da je neozbiljna i izgubljena osoba,
koja ne zna da se suoci sa problemima.....
i to ne samo u ovom slucaju ^^

Bio je on sa njom dok se nije oporavila i dok nije odstranila dojku. Ostavio je nakon oporavka pod izgovorom da ne može da ima ljubavni odnos sa njom i da mu to smeta. Momak je mlad, mlađi od nje 5 godina.
Obicno odstranjenje dojke vise smeta nama zenama zbog estetskog izgleda, zato vecina zena napravi nove grudi, to bar danas nije nikakav problem. Mislim da je taj otisao zbog nedostatka ljubavi prema istoj. Nema to nikakve veze sto je mladji 5 godina od nje.

Obicno odstranjenje dojke vise smeta nama zenama zbog estetskog izgleda, zato vecina zena napravi nove grudi, to bar danas nije nikakav problem. Mislim da je taj otisao zbog nedostatka ljubavi prema istoj. Nema to nikakve veze sto je mladji 5 godina od nje.

Slažem se da na sličan način može da postupi muškarac u bilo kom uzrastu. Ona jeste imala problem da sebe prihvati kao poželjnu ženu, ali on je taj koji je zbog toga ostavio samu sa dvoje djece.

Ljubav i strast nisu samo lijepa strana medalje. Problemi su dio ljudske svakodnevnice. Rekla bih da si jako mlada i neiskusna.

pa rekla bi i pogresila bi.

po trnju isla,golom nogom staklo lomila.smrt gledala u oci.odrekla se svega,osim jednog.i dalje prkosim svemu losem.

problemi? gde su? volim probleme.sta bi zivot bio bez njih? tek mrtvo more.

e sad odo.moram da se uvatim s jednim problemom :lol:

i da cutim malo.

Prva reakcija :think: zagrljaj i ubedjivanje da ce sve biti u redu i da ne brine...
Ako neka moze da me trpi ovakvog najmanje sto moze da ocekuje od mene su ljubav i podrska...
Zaljubljenost moze da ima veze sa fizickim izgledom, ljubav ne.

Mislim da bi mi u tom trenutku poslednja stvar na umu bila estetika i seksualnost.Jednostavno bih bio previse prestravljen za njeno zdravlje i zivot.

:rotf::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

pa ko me banovao sad i zasto :rotf:

da li je moguce da se stvarno isprimate ...........

koja ste deca

al ono sto sam rekla je tako jer to je zivot.svidjalo se nekom to ili ne.

egona ti li si ????

pa stvarno si preterala! ali stvarno

sisa tebi nece da izraste pa taman dubila na glavi

njanjanjanja

- - - - - - - - - -

njanjanja

egona

Back