Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam od onih koji cekaju da ga zverke izdvoje i tek tada da se brani. Grupno, zverke love grupno. Vish kad se okupe, pa jedna napadne a druge dve lajkuju dva posta, pa ako to ne uspe, ulecu sa: jesi jesi znam te ja.Blast from da past. Brateu, flambiraš:
Sreca pa je vecina ovde vec u brakuOzbiljno da vam kažem nekad je pametnije svezati sebi kamen oko vrata nego pristati na muškarca koji ima skoro identično shvatanje poput pojedini autora na ljisu
Pogledajte prilog 1419794
Ozbiljno da vam kažem nekad je pametnije svezati sebi kamen oko vrata nego pristati na muškarca koji ima skoro identično shvatanje poput pojedini autora na ljisu
Pa vezuj ga vise, sta cekas?Ozbiljno da vam kažem nekad je pametnije svezati sebi kamen oko vrata nego pristati na muškarca koji ima skoro identično shvatanje poput pojedini autora na ljisu
Ja gledo od tv da to bilo zapravo a onda david kamerun snimio film na osnocu togaZašto li me ovaj zid asocira na onaj iz "Bekstvo iz Šošenka"?
Mora da je asocijacija na muškarce iz ove teme.
Poznat si od ranije organima gonjenja.Nisam od onih koji cekaju da ga zverke izdvoje i tek tada da se brani. Grupno, zverke love grupno. Vish kad se okupe, pa jedna napadne a druge dve lajkuju dva posta, pa ako to ne uspe, ulecu sa: jesi jesi znam te ja.
A nevinascad. Na leb da namazes.
![]()
E da vidis kako to izgleda
![]()
P vidis da su ko kgb, fbi, ci ja jej , znaju o tebi vise nego sto sam znas.Poznat si od ranije organima gonjenja.A sve trepću ko Jovanka Broz.
Čik![]()
E da vidis kako to izgleda![]()
![]()