- Poruka
- 43.097
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi to,milostiva,nešto na Iskapin račun??Ozbiljno da vam kažem nekad je pametnije svezati sebi kamen oko vrata nego pristati na muškarca koji ima skoro identično shvatanje poput pojedini autora na ljisu
Pogledajte prilog 1419794
Facts.Ozbiljno da vam kažem nekad je pametnije svezati sebi kamen oko vrata nego pristati na muškarca koji ima skoro identično shvatanje poput pojedini autora na ljisu
Pogledajte prilog 1419794
#jebobihvasFacts.![]()
Ti si duša.Vi to,milostiva,nešto na Iskapin račun??
Jao, kakva preterana duhovitost.#jebobihvas
#jebobihvasmadamoždaineJao, kakva preterana duhovitost.![]()
#najednojtemisipisaodaimašmalukitutakodanehvala#jebobihvasmadamoždaine
#niještomijemalinegonijenitehničar#najednojtemisipisaodaimašmalukitutakodanehvala
Mislis na muskarce na forumu koji se opiru frigidnim arsinima kucnog saveta udavaca s foruma?
Mačak ne znam šta si se ti našao prozvanim, na tebe nisam ni mislila, ne znam ni kakve teme otvaraš.#niještomijemalinegonijenitehničar
Mačak ne znam šta si se ti našao prozvanim, na tebe nisam ni mislila, ne znam ni kakve teme otvaraš.![]()
Ahaa hahati kao da vidiš bele miševe jer ja takvih ovde nijesam primijetila
Neki je strah ušao u tvoje kosti rešavaj to
Teme ne otvaram,a i kad otvorim moderacija je izbriše,diskriminišu nas sa mikropenisomMačak ne znam šta si se ti našao prozvanim, na tebe nisam ni mislila, ne znam ni kakve teme otvaraš.![]()
Da li mi je utisak varljiv ili mi tražite racku u inbox?Mačak hotje da se druži a nije znao kako da se upiše u knjigu gostiju pa je frontalno upao na vrata
Kaži mi mudonjo forumska, jel bi smeo nekoj ženi uživo da kažeš **** bih te? Hm?Teme ne otvaram,a i kad otvorim moderacija je izbriše,diskriminišu nas sa mikropenisom![]()
Varljiv to je utisak , tako nešto u inboxu znaci banDa li mi je utisak varljiv ili mi tražite racku u inbox?
Blast from da past. Brateu, flambirašMislis na muskarce na forumu koji se opiru frigidnim arsinima kucnog saveta udavaca s foruma?
Ne smijem da kažem ni zdravo a kamoli iebobihvas,i ovo sam napisao jedva posle 6 čaša jabukovačeKaži mi mudonjo forumska, jel bi smeo nekoj ženi uživo da kažeš **** bih te? Hm?
Ali iskreno.
#nikadbanovanVarljiv to je utisak , tako nešto u inboxu znaci ban