Stvarno je ovaj forum postao veliko njesra !

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gazdarica:
Hehehe, vremenom se covjek upraksa pa stize i raditi i laprdati na forumu... :wink:
Biti urednik u novinskoj redakciji je privilegija. Kako izgleda jedan radni dan?
Kafa jutarnja. Slobodno vrijeme - surfanje, igrice, "laprdanje" na forumu - ko sta voli. Novinari i oni koji sebe tako zovu, za to vrijeme pisu clanke, boreci se za racunar, ako fali istih. Shef(ica) i dalje surfa, obara rekorde, postuje...
Kad novinari zavrse pisanije, urednik konacno i sam nesto uradi. Ispravi naslov ili podnaslov! Eventualno pohvali clanak. I opet za_ebancije koje nisu u opisu radnog zadatka - forum, igrice...
Kafenisanje opet i ponovo. Zatim, skidanje sa neta tekstova i slicica. Mozda neko od urednika i napise nesto, ali rijetko. Intervju se uradi ponekad. Prelomi se strana. Ili dvije. I nanovo forumi, igrice...
I dokle tako Gazdarice, pitam ja tebe? :lol:
Zato novine malo ko cita, a forum je postao... Usredsredi se vec jednom!
Sposobna si djevojka u svakom slucaju. Bar djelujes tako. Posla preko glave, ali ti stizes i tamo i ovamo. :D :wink:
Samo da primjetim da je gost - gost dobio lepljivu, a toliko ljudi prije njega (gost - gosta) pitalo je isto ili slicno. Cestitke za idejno "rjesenje problema". :P :P :P

DON:
Gazdarica:
Nije lijepo sto tako podcjenjujes ljude ovdje...

DON:
Ja samo primecujem,gde ti mahnes maramicom,eto citavog kola!

Reci to vlasniku krstarice da da Gazdi ozbiljnu platu, pa navuce mu min. 100 000 clickova mesecno

To i jeste problem sa forumom...sve je cvetalo dok je Gazda "kolo vodio", kako sticem utisak da joj ne cvetaju ruze tako je citav forum izgubio na poletu & duhu...

Dodje mi da raspisem apel da se umesto rostilja skupite da vidite ko to Gazdarici zagorcava zivot pa da mu doope oplavite

Mars Blackmon:
Gazdarica:
Hehehe, vremenom se covjek upraksa pa stize i raditi i laprdati na forumu... :wink:
Biti urednik u novinskoj redakciji je privilegija. Kako izgleda jedan radni dan?
Kafa jutarnja. Slobodno vrijeme - surfanje, igrice, "laprdanje" na forumu - ko sta voli. Novinari i oni koji sebe tako zovu, za to vrijeme pisu clanke, boreci se za racunar, ako fali istih. Shef(ica) i dalje surfa, obara rekorde, postuje...
Kad novinari zavrse pisanije, urednik konacno i sam nesto uradi. Ispravi naslov ili podnaslov! Eventualno pohvali clanak. I opet za_ebancije koje nisu u opisu radnog zadatka - forum, igrice...
Kafenisanje opet i ponovo. Zatim, skidanje sa neta tekstova i slicica. Mozda neko od urednika i napise nesto, ali rijetko. Intervju se uradi ponekad. Prelomi se strana. Ili dvije. I nanovo forumi, igrice...
I dokle tako Gazdarice, pitam ja tebe? :lol:
Zato novine malo ko cita, a forum je postao... Usredsredi se vec jednom!
Sposobna si djevojka u svakom slucaju. Bar djelujes tako. Posla preko glave, ali ti stizes i tamo i ovamo. :D :wink:
Samo da primjetim da je gost - gost dobio lepljivu, a toliko ljudi prije njega (gost - gosta) pitalo je isto ili slicno. Cestitke za idejno "rjesenje problema". :P :P :P

Dajte choveku rachunar :cry:

DON:
Pa nece moci tako!
Ajmo,Vanja,Tanja....
Ajmo,kolo povedite,iskusne ste,da se u kolo uhvatimo......

ALO...DECKO! :evil: ODAKLE TI PRAVO DA PROZIVAS NEKE LJUDE OVDE, PA JOS UMES I DA KOMENTARISES KO JE ISKUSAN A KO NE!
VIDIM PROZIVAS I MENE! JELI BRE? KAKVE TO GLUPOSTI PISES? NEZNAS BRE NI KAKO IZGLEDAM A UMES DA PRICAS KO JE ISKUSAN A KO NE!

OVAKVE LJUDE BI TREBALO IZBEGAVATI U FORUMU! PISES SAMO ONO STO TI SE SVIDJA!

MARS ODAVDE!

I mene je to zanimalo i dosla sam do zakljucka da ju je, po svemu sudeci, odlijepio glavni sef...
Da, ima i svoju drugu stranu, a prije svega, to je odgovornost za ono sto bude objavljeno...
Ja sam ta koja je prva na listi odgovornih, kad se u mom "resoru" pojavi greska...
Inace, ja sam Tanja, kad vec pitas...
Vanja neka se sama izjasni, ako zeli... :wink:

Back