- Poruka
- 12.955
mala_nish:ne volim kad odem na bazen i , da l' od hlora ili same vode, pocne da mi se guli lak sa noktiju (a uglavnom je neke jake boje)
to moze da se desi ako je jeka koncetracija mokrace u vodi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mala_nish:ne volim kad odem na bazen i , da l' od hlora ili same vode, pocne da mi se guli lak sa noktiju (a uglavnom je neke jake boje)
donamileva:Mrzim što svako moje ponašanje i raspoloženje zavisi od raspoloženja moga muža, što sam budala koja ne može sebi da kaže ej nema veze ako je on u daunu ne moraš i ti
Mrzim sebe što nekad šenim kao kuče i još gore kad je nežan prema meni
mrzim trenutno sebe zato što se sažaljevam
Grch:Ne volim teme na forumu, a pogotovo na Svaštari kao što su: ocenite avatar, kako vam se sviđa nik osobe iznad, kako se osećate trenutno i sl. To su, po meni, neozbiljne teme u smislu da nemaju nikakvu težinu, nego tu ljudi dođu jer žele da se na njih obrati pažnja, da im se oceni avatar ili da bi dali svoj sud o nečemu... I takve teme imaju po hiljadu i po postova pa čak i nastavke... To nam pokazuje, ne neki način, i stanje u društvu. Ljudi, očigledno vape za pažnjom (što je, generalno, ljudska priroda) ali mislim da ti ljudi definitivno nisu zadovoljni svojim društvenim životom pa im ovo dođe kao neka uteha... Možda grešim, ali to je moje mišljenje....
P.S. i sam sam učestvovao na nekim takvim temama, u nedostatku boljih, i to nije licemerstvo. Zato sam i otvorio ovu temu za koju smatram da, koliko god neozbiljna izgledala, ima težinu i da čovek mora da malo porazmisli, ipak... Međutim, tema će brzo zastariti jer su ljudi ovde očigledno navikli na teme u kojima samo treba da lupe jednocifreni broj na tastaturi i čekaju da neko sledeći oceni njihov nik/avatar, whatever...