Stvari o kojima se obicno ne prica...

• Začetnik teme Začetnik teme Grch
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Očigledno da ja ovde najviše otvaram dušu... Nema veze...
Mrzim kad moram u školski wc (koji je zajednički - i muški i ženski) i kad u wc-u bleje neke ribe i nešto tiho pričaju.... I onda ja uđem i kad ga opletem... A ono samo žubori... I naravno, to je uvek praćeno pritajenim kikotanjem...

ili kad meni neko priča....pa provalim da su mi odlutale misli....a traži gestikulacijom da potvrdim da li ga pratim...pa se spetljam...ili na osnovu poslednjih par reči treba da skontam šta je pisac hteo da kaže...

mada, u poslednje vreme mi nije više problem da kažem...eeej, odlutale mi misli

donamileva:
Mrzim što svako moje ponašanje i raspoloženje zavisi od raspoloženja moga muža, što sam budala koja ne može sebi da kaže ej nema veze ako je on u daunu ne moraš i ti
Mrzim sebe što nekad šenim kao kuče i još gore kad je nežan prema meni
mrzim trenutno sebe zato što se sažaljevam

....sve gore navedeno mrzim kod sebe.....
i jos vise mrzim sto to ne mogu niti znam promeniti............
....i mrzim kad se silim da budem kul prema ljudima koji nesto znace mom muzu a ja ih ne varim ama bas nikako......
.........mrzim kad moram biti dobra prema nekim bzv ljudima..........
........osecam se kao budala...........

Ja sam dosta mlađi i daleeeeko od svadbe, ali mogu da kažem da to svakako nije normalno, mislim, tako ne funkcioniše normalna veza, a pogotovo ne brak! Pa ako si već izabrala tog čoveka za svog životnog saputnika valjda imate neko međusobno poverenje, poštovanje, jer prvo ste prijatelji pa onda i ljubavnici/supružnici.... Mislim, stvarno ne razumem, pa to je kao u 18. veku, jbt, patrijarhat, žena se ne pita ništa... Kako ću ja biti dobar muž...

Ne volim teme na forumu, a pogotovo na Svaštari kao što su: ocenite avatar, kako vam se sviđa nik osobe iznad, kako se osećate trenutno i sl. To su, po meni, neozbiljne teme u smislu da nemaju nikakvu težinu, nego tu ljudi dođu jer žele da se na njih obrati pažnja, da im se oceni avatar ili da bi dali svoj sud o nečemu... I takve teme imaju po hiljadu i po postova pa čak i nastavke... To nam pokazuje, ne neki način, i stanje u društvu. Ljudi, očigledno vape za pažnjom (što je, generalno, ljudska priroda) ali mislim da ti ljudi definitivno nisu zadovoljni svojim društvenim životom pa im ovo dođe kao neka uteha... Možda grešim, ali to je moje mišljenje....
P.S. i sam sam učestvovao na nekim takvim temama, u nedostatku boljih, i to nije licemerstvo. Zato sam i otvorio ovu temu za koju smatram da, koliko god neozbiljna izgledala, ima težinu i da čovek mora da malo porazmisli, ipak... Međutim, tema će brzo zastariti jer su ljudi ovde očigledno navikli na teme u kojima samo treba da lupe jednocifreni broj na tastaturi i čekaju da neko sledeći oceni njihov nik/avatar, whatever...

Grch:
Ne volim teme na forumu, a pogotovo na Svaštari kao što su: ocenite avatar, kako vam se sviđa nik osobe iznad, kako se osećate trenutno i sl. To su, po meni, neozbiljne teme u smislu da nemaju nikakvu težinu, nego tu ljudi dođu jer žele da se na njih obrati pažnja, da im se oceni avatar ili da bi dali svoj sud o nečemu... I takve teme imaju po hiljadu i po postova pa čak i nastavke... To nam pokazuje, ne neki način, i stanje u društvu. Ljudi, očigledno vape za pažnjom (što je, generalno, ljudska priroda) ali mislim da ti ljudi definitivno nisu zadovoljni svojim društvenim životom pa im ovo dođe kao neka uteha... Možda grešim, ali to je moje mišljenje....
P.S. i sam sam učestvovao na nekim takvim temama, u nedostatku boljih, i to nije licemerstvo. Zato sam i otvorio ovu temu za koju smatram da, koliko god neozbiljna izgledala, ima težinu i da čovek mora da malo porazmisli, ipak... Međutim, tema će brzo zastariti jer su ljudi ovde očigledno navikli na teme u kojima samo treba da lupe jednocifreni broj na tastaturi i čekaju da neko sledeći oceni njihov nik/avatar, whatever...

Pa svakako da ce i ova kao i vecina drugih isceznuti jer vremena za komp imaju u sustini mladji ljudi vise nego mi
....koji imamo porodice.....radimo.....
i istima vise odgovaraju teme oceni nik,avatar....pesmu,film.....
....ne ocekujes valjda da klinka od 17 god zna sta je nervira kod drugih ljudi a kamo li kod sebe i da ti takva iskreno kaze zbog cega se u datom trenutku izbedacila iz sve snage......
....prosta prica ne zrela tema-bzv komentar....idemo dalje..........

Mrzim kada moj decko dize tegove u hodniku.......bio je par dana kod mene,dete mi bilo na rekreativnoj,pa mi je to dovukao tu.......mrzim kada se isfeniram,a kosa mi se iskrivi,mrzim kada vozim motorm,pa ukapiram da necu imati goriva,a nalazim se negde u p.m.
Mrzim kad nocu ne mogu da zaspim,a spava mi se.Kada se pogledam u ogledalo pa sebi delujem ruzno.......

Kad je glupi Marko Aco Milosevic Arilje cuo da sam se ja jednom zezala pa sam bez obrazlozenja rekla "Znam ja sta je meni falilo u vezi sa njim da ga vidim sa nekom malom" on je pomislio da treba ja sad da ga vidim ,on ce malu da plati, da namesti i onda ce sve biti super. :roll: Onda se nacrtao sa nekom malom da ga ja vidim, i naravno, malo kasnije se ocekivalo da se vidi sta cu ja da kazem na to a ja sam pomislila, ova nije na mom nivou, nije za Ligu sampiona, :D , nije ni za Kup kupova, ova je mozda za Kup UEFA :D a na pitanje kakva je odgovorila sam "Zenska prva liga", nista nisam slagala, igraju i zene fudbal, za njihovu ligi prvu mozda jeste na tom nivou. :D

a078.gif

Back