Njišući ples: repetitivno kretanje u obliku broja osam, s ciljem ukazivanja na lokaciju izvora hrane;
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubadanje: napadanje i ubadanje životinje koja je "prepoznata" kao uljez;
U narodu je rasprostranjena ideja da pčele uginu nakon ubadanja.Ujedanje uljeza: pčele ponekada uljeze ne ubadaju nego ujedaju;
Pa... nije teško poverovati obzirom da je žaoka koja se otkine od njihovog tela za nas malecka, ali za njih jedan važan i ne tako mali deo organizma.Bas bih se razlostila ako bih naisla na informaciju da njihova zaoka ubija njih a nas "ranjava"...
Moguce je..imam rusku mast od pcelinjeg meda i sa njom sam zalecila koleno,kada sam tresnula...Rece pcelar da njegovi oboljevaju dok njega od uboda pcela sve zaobilazi od bolesti
U narodu je rasprostranjena ideja da pčele uginu nakon ubadanja.
Prosto mi je fascinantno da osim jednom ili dva puta u detinjstvu, nisam više doživljavala ubod pčele, a obožavam da petljam sa cvećem i biljem.
Možda je među informacijama koje prenose između sebe i to da ne napadaju ''zelene'' ruke.![]()
Bila sam i tu-ne plašim ih se, ni one mene-bez kostima. Doživela sam i da mi se desetine pčela kreću niz ruku, i nijedna me ne ujede.Nabaci neki parfemčić na sebe i budi hrabra...pridji košnici. Garantovano će biti seksa![]()
Veseljko...praticu od sada da li znaju i zuce...`cele znaju da zuje, zzzz...
a mozda znaju i zuce..![]()
![]()
Jeste ljubav,osecaju da su voljene ,da im ne preti opasnost,ne zuje na uzbunu...mila zlatna stvorenjca..Bila sam i tu-ne plašim ih se, ni one mene-bez kostima. Doživela sam i da mi se desetine pčela kreću niz ruku, i nijedna me ne ujede.
To nije seks, to je ljubav, ako te već zanima.
Sve oseća ljubav, i svemu treba ljubav.Jeste ljubav,osecaju da su voljene ,da im ne preti opasnost,ne zuje na uzbunu...mila zlatna stvorenjca..
Mudri ucitelji,bas kao i moji,sto su nas uvek vodili stazama zivota na kojima i medju trnjem nadjes lepotuSve oseća ljubav, i svemu treba ljubav.
Ja sam sa mesta gde je to sve prirodno, normalno da se doživi i zna.
Nisam zavolela životinje i biljke sa slika i filmova-iz prve ruke, uživo su me učili da ih volim.
Bila sam i tu-ne plašim ih se, ni one mene-bez kostima. Doživela sam i da mi se desetine pčela kreću niz ruku, i nijedna me ne ujede.
To nije seks, to je ljubav, ako te već zanima.
Moguce je..imam rusku mast od pcelinjeg meda i sa njom sam zalecila koleno,kada sam tresnula...