Ствари које никада не излазе из моде

QueenOfClubs

Veoma poznat
Poruka
10.064
Колико волите класичну гардеробу и обућу?
Да ли такве ствари сматрате практичним јер су увек употребљиве или пак презирете све што нема печат неког времена?
Или можда једноставно волите да сте јединствени и необични у сваком тренутку?

А ја... Волим необичне комбинације, уникатну и ручно рађену гардеробу, али врло ретко могу тако нешто себи да приуштим.
Обично купујем неутралне ствари које се могу комбиновати са свим и свачим, а онда додам неки детаљ који ће свему томе дати мало живости. :P

Можда некад да ставимо и неку фотографију... ;)

Poslednja izmena:
Pu prva

ne volim moderne stvari jer svi izgledaju isto u njima, ai moda je najsmešnija kad dolazi i prolazi. Sebi ne želim da dozvolim liksuz menjanja garderobe svake sezone, tako da bilo kako bilo neke stvari zaista nikad ne izlaze iz mode jer nisu i moderne - recimo bele košulje i farmerice, klasične naravno i crne cipele.
Kožne jakne su mi crne i braon nikad nisam pomišlkala o crvenoj ili ljubičastoje jer sve jakne ja i sada mogu da nosim, a da su tih nekih čudnih boja teško.

odlicna tema.:)
ne pratim modu..nosim uvek i iskljucivo ono sto mi se dopada. i sto mi, po mom misljenju, stoji
i naravno, imam gomilu klasicnih stvari...od klasicnih crnih pantalona, crne uske suknje, crne kozne jakne, klasicne muske farmerice, kratki uski sako, klasicne vrtoglave salonke, crne i braon..:)
rolke, koje obozavam, mali dzemperici, teksas jakna..
i tako..

odlicna tema.:)
ne pratim modu..nosim uvek i iskljucivo ono sto mi se dopada. i sto mi, po mom misljenju, stoji
i naravno, imam gomilu klasicnih stvari...od klasicnih crnih pantalona, crne uske suknje, crne kozne jakne, klasicne muske farmerice, kratki uski sako, klasicne vrtoglave salonke, crne i braon..:)
rolke, koje obozavam, mali dzemperici, teksas jakna..
i tako..

ovo kao da ja opisujem sadržaj svog ormara + bele košulje

nosim ono sto mi se svidja, sve dok mi dobro stoji nije uopste vazno je li "u modi" ili "van mode".
to nije kriterijum ni za kupovinu ni za nosenje
imam dvije jakne iz vremena kada je mama bila student, sto je prije oko trideset godina, kao i koncanu majicu iste starosti koju je ona sama heklala
i uvijek se smijem kada me neko pita gdje sam to kupila :mrgreen:

....though, ne mogu reci da "ne pratim modu" jer je previse ljudi oko mene prati te je namoguce izbjeci saznanje "sto je sada in"

Sex nikada ne izlazi iz mode..Ljubav je vec redja kategorija i kada ti se desi..cisto ne
verujes.....;)

A stvari koje po meni nikada ne izlaze iz mode.. su:

Mini duzina pre svega..letnje haljine..farmerke..bunde..bela bluza..crna suknjica...cipele na stiklu ..duga kosa...nakit..parfem i karmin..ostalo se kombinuje i dodaje..kada bolje razmislim.ja to i nosim..uz jos sto sta..:D

farmerice i bela T-shirt...
forever_bluejeans-1.jpg

Back