Stvari koje nerviraju

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
И да - страшно ме нервира када неког нешто питам а он (или она) се прави да ме не чује. Честа појава.

На форуму ме нервира политичка коректност у смислу цензуре јаких речи и израза, брисање постова, глупа мушка питања, неписменост, постови намењени никоме осим себи, постови намењени приказивању себе као великог ерудите и ничему осим тога. Аутизам.

Mogu sebi da dozvolim da ne obraćam pažnju na glupost, bezobrazluk, čak i na manipulatore, jednostavno, može mi se jer ne obraćam pažnju na nebitna mišljenja, ali licemrje ne mogu da podnesem.
lako bih ja sa takvim ljudima da mi , bukvalno, ne izazivaju mučninu!

Svašta me nervira. Često uhvatim i sebe da radim nešto od toga što me nervira. Ali...ima mnogo ljudi koji su vaspitani da je nevaspitanje prava stvar i da im olakšava život. I rado bih nekako kad bi moglo prevaspitao roditelje koji su učili te ljude da se ponašaju suprotno od nemešanja, nesmetanja drugima, zabadanja nosa u tuđe poslove i svašta još.Zlo rađa zlo i još gore.Meni ne smetaju oni koji misle da su pametniji i sve znaju bolje od mene.Uvek ću da ih pustim da pokažu znanje, još bolje, nateraću ih ako mogu.

Ima stvari koje nerviraju u svakodnevnom životu kao što su :
guranje nosa u tudji život, bezobrazluk, nevaspitanost, zloba, zavist, pametovanje ,neiskrenost

Šta vi ne volite kod ljudi ili šta vas nervira kod ljudi ?
Sve ovo što si i ti navela.
Iritantne su mi razmažene i osobe koje vole da se dure!Nervira me prenemaganje,neodlučnost,sebičluk...ali vrh svega je zlonamernost i bezobrazluk!

svi i sve me nervira...il sam ja namćor il je sve poludelo...
ono što je bilo normalno ponašanje je sad postalo politički nekorektno, a od politički korektnog mi se povraća...
definitivno ja nisam namčor...ipak
Moraš imati takzv. "odbrambeni mehanizam"!Nervira te, ali te ne dotiče! To se uči, vežbom. Zamisliš u glavi osobu koja te nervira ili situaciju. Onda smisliš u glavi "adekvatnu osvetu"u vidu sopstvene reakcije i serviraš je "hladnu"!Bez da iko primeti trunčicu tvoje nervoze. Druga varijanta je: "staviti na ignore"!Ili ti bežanje od takvih ljudi u vidu izbegavanja. Prva varijanta je mnogo delotvornija.
P. S. Teško da možemo promeniti svet i ljude oko sebe, ali ga možemo učiniti manje mučnim po sebe.

Poslednja izmena:
И да - страшно ме нервира када неког нешто питам а он (или она) се прави да ме не чује. Честа појава.

На форуму ме нервира политичка коректност у смислу цензуре јаких речи и израза, брисање постова, глупа мушка питања, неписменост, постови намењени никоме осим себи, постови намењени приказивању себе као великог ерудите и ничему осим тога. Аутизам.

Zaboravila si da navedeš one koji koriste smajlije.:)

Ima stvari koje nerviraju u svakodnevnom životu kao što su :
guranje nosa u tudji život, bezobrazluk, nevaspitanost, zloba, zavist, pametovanje ,neiskrenost

Šta vi ne volite kod ljudi ili šta vas nervira kod ljudi ?
Двоструки стандарди. Оно, туђе је једно а моје ипак друго. Увек неко оправдање за себе и своје.

Изигравање дрвених адвоката здравим, правим људима који знају зашто нешто кулирају.

Тражење кривице у свему и свима за сопствене пропусте.

Малограђанштина у смислу да неко моралише и изиграва финоћу са једне стране, пун је разумевања, обзира, изнад је дешавања,... за неке појаве и то га се не тиче, а када треба гурати нос у туђ кревет или нешто што га се заиста не тиче онда га се тиче :lol:

Одсуство потребе да се реагује на оно што се њега лично не тиче, окретање главе на насиље и појаве које можда не угрожавају нас тренутно али хоће нашу децу, унуке... Филозофија живота- у се, на се и пода се. Оно, мени није лоше па зашто да се једим и мешам.

То је сигурно тачно али мени га такви скраћују.
То је сигурно тачно али мени га такви скраћују.

Sporaći postoje da bi amortizovali tuđu brzinu.
Te suprotnosti treba da budu pod istim krovom i da se ne sukobljavaju, već da harmonizuju suprotnosti.
Primera radi, ja mogu reći da mi izbrzani ljudi unose nervozu u život, ali to je samo moj problem, kao što je tuđi problem moja sporost.
Hoću reći, ja nemam problema sa svojom sporošću, kao što neki nemaju problema sa svojom brzinom.
Prema tome, svako treba da živi u skladu sa svojim tempom i da pusti druge da žive svojim tempom.

Back