Ствари које не знаш о мени

gost 124731

Legenda
Poruka
63.526
Дајте једну, две, три, пет.
Нешто банално, или нешто интимно, нешто што нико о вама не зна, шта вам падне на памет.
Што се каже, радим неку анкету тј. питам за другарицу : ))

1. Прочитала сам Ану Карењину први пут сад, у тридесет петој години
2. Мрзим кад ми кажу да сам слатка кад се љутим.
3. Никад се не бих истетовирала.
4. Понекад украдем киндер јаје од детета па ми после криво, ал добро се ја с тим носим, хехе.
5. Волим кад мислите да спавам а ја вам у пола 4 ујутро закључам тему. :руменко:

Добро, ово последње сви знате.

1. Posedujem izdanje gorkog vijenca :rumenko:
2. Sansa da u kaficu prospem pice je 67%
3. Nisam znao sam da sipam gorivo u rezervoar od kola plasivsi da mi ne prelije, do pre nekih 6 meseci kad mi je covek objasnio da to nije moguce
Једном сам присуствовала сцени кад је таксиста сипао гориво, ушао, платио, изашао, сео у ауто и кренуо а онај пиштољ за гориво није извадио, и све је откинуо.
Никад не сипам гориво сама. Зато што тотално видим да је могуће да се и мени тако нешто деси.

3. Nisam znao sam da sipam gorivo u rezervoar od kola plasivsi da mi ne prelije, do pre nekih 6 meseci kad mi je covek objasnio da to nije moguce
Teoretski nije, praktično jeste. Ako povlačiš cev malo po malo van čime varaš senzor da je gorivo doseglo limit. Dok se baš ne dopuni. Onda možeš malo prodrmati auto i preliće se. Ali to je nerealna situacija.

U teoriji se to neće desiti. Možeš opušteno da piješ kafu.

1. Posedujem izdanje gorkog vijenca :rumenko:
2. Sansa da u kaficu prospem pice je 67%
Ja sam Gorski Vijenac u srednjoj morala znati napamet!Mda, ne samo ja...već skoro svi u generaciji.

1. Često se pravim uvredjenim kako bih izmanipulisao osobu osećajem krivice.
2. Nikada nisam pušio travu.
3. Pročitao sam Hari poter i relikvije smrti za 8 sati.
4. Retko se saosećam sa nekim.
5. Prag tolerancije ravan mi je pozitivnoj nuli.
Čestitam! Tebe verovatno, samo majka može voleti.

"X" puta zaboravim gde sam se parkirala.
Čim upoznam osobu, snimam "detalje" i odmah zaboravim kako se zove.Sto puta pitam: "izvinite, kako vam beše ime"!
Pravim se da slušam šta mi ko priča iz kurtoazije, ako me ne zanima smeškam se i blage veze nemam o čemu je pričao/la.
Histerične i đžangrizave osobe, kao i cepidlake poželim da u momentu "lansiram na drugu planetu"!"Lože me" do tačke ključanja.

Čim upoznam osobu, snimam "detalje" i odmah zaboravim kako se zove.Sto puta pitam: "izvinite, kako vam beše ime"!
Једном сам добила нову колегиницу и заборавила како се зове чим ми је рекла, а било ми глупо да питам.
Недељу дана чекала да јој се неко обрати именом, ништа. Сваки пут кад треба да је питам нешто, ја приђем па као "хеј, а шта мислиш да..." : (

Једном сам добила нову колегиницу и заборавила како се зове чим ми је рекла, а било ми глупо да питам.
Недељу дана чекала да јој се неко обрати именом, ништа. Сваки пут кад треба да је питам нешто, ја приђем па као "хеј, а шта мислиш да..." : (
😁

Back