- Poruka
- 92.607
U Livermoru u Kaliforniji, u vatrogasnoj stanici, ima jedna sijalica koja se nikada ne gasi. I tako sve od 1901. godine! Preko 120 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da ovo ne sazna Ona Cije se ime ne pominje.U Livermoru u Kalifoniji, u vatrogasnoj stanici, ima jedna sijalica koja se nikada ne gasi. I tako sve od 1901. godine! Preko 120 godina.
Pogledajte prilog 1026090
To je pravljeno po standardu a onda je dosao konzumerizam pa moze da rikne i ima rok trajanjaU Livermoru u Kalifoniji, u vatrogasnoj stanici, ima jedna sijalica koja se nikada ne gasi. I tako sve od 1901. godine! Preko 120 godina.
sveCki poznata. kaže šef vatrogasne stanice da svakih nekoliko meseci izadje negde neki članak, narod nagrne pa s eonda stiša. I sve tako u krug.
o tome sam čitao u zabavniku kad sam bio klinac znači pre 50 godinaU Livermoru u Kalifoniji, u vatrogasnoj stanici, ima jedna sijalica koja se nikada ne gasi. I tako sve od 1901. godine! Preko 120 godina.
eto i dalje radi..o tome sam čitao u zabavniku kad sam bio klinac znači pre 50 godina
de su generalije? Kolko dugo?
moj je kupljen pre 40 godina. ovo je slika sa neta, mrzelo me da tražim sliku mog lepotanade su generalije? Kolko dugo?
kolko puta si, ako si uopšte, menjao iglu?moj je kupljen pre 40 godina. ovo je slika sa neta, mrzelo me da tražim sliku mog lepotana
ne znam precizno jer mi ga je poklonio drug pre petnaestak godina, ne znam za godine pre togakolko puta si, ako si uopšte, menjao iglu?
stvarno skupa. Gledam sad na ibeju neki rus prodaje za $400, na ruskom nekom sajtu traži 18.6'' rubljine znam precizno jer mi ga je poklonio drug pre petnaestak godina, ne znam za godine pre toga
ja sam pošto sam spretan kao tapir uspeo da sjebem iglu
takva se danas teško nalazi i to samo polovna i skupa je (Glanz GMC 20)
nisam pametan šta od današnjih glava pasuje na tu ručicu, kod mene nije fabrička, drug je ugradio SME III
nešto od 100 ili 200 evra mi se ni ne kupuje jer je taj SME dragulj precizne mehanike i zaslužuje najbolje
možda kupim neku AT od otpremnine za penziju))))))
Ako je sa Cecune reklame...ne, bre, spota.
Jbo mater, ako 5 nismo pokvarili za 10 god.Pogledajte prilog 1026106
Panasonic NE-691 mikrotalasna pećnica iz 60-tih prošlog veka još uvek radi kao sat i nakon više od 50 godina
Vlasnik, Frederick Stephens, platio je 250 funti za mikrotalasnu pećnicu, u današnjim paramo oko 3000 funti, i bila mu je potrebna demonstracija kako se radi jer ih je bilo jako malo.
WOW , a sada sve prave da crkne za najvise 5 godina...Frižider General Electric iz 1930 -ih pronađen je i dalje u radu u jednoj kući u Njujorku.
Pogledajte prilog 1026091
Tacno!Kako bi tekla proizvodnja,dok ne uvedu sasvim robote,pa ljuci ostanu bez posla...To je pravljeno po standardu a onda je dosao konzumerizam pa moze da rikne i ima rok trajanja
Da nije tako kapitalizam ne bi mogao da funkcionise.
Ovo je prava keramika?!Pogledajte prilog 1026093
Joann Saladino i Marcus Veisgerber sa Long Islanda u Njujorku kupili su uređaj General Electric za 100 dolara 1979. godine,koji je napravljen 1923. godine.
Kažu da ga svakodnevnoi koriste i dan danas