gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Mogli ste i Zapadnog susjeda da zamolite za sliku i predstavite kao mladog lidera Velike Albanije i ujedinjene BiH.Bolje bi to uradio nego ova dvojica sinova šiptarskih tajkuna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogli ste i Zapadnog susjeda da zamolite za sliku i predstavite kao mladog lidera Velike Albanije i ujedinjene BiH.Bolje bi to uradio nego ova dvojica sinova šiptarskih tajkuna.
mozhda da se pozabavite stvarima koje vas se tichu? na primer time shto vam se zhene u beogradu poradzhaju uz svechu?
Šta će mi tvoja slika?Ne dam ti svoju sliku, uzalud mi se nabacujes, hetero sam.![]()
Šta će mi tvoja slika?Ja te hvalim a ti me saplićeš.
![]()
Ipak je lepsi od ovog vaseg stvora:
Посљедице трауматичног искуства из времена разуздане младости???Ah, izvini, nisam te prepoznao. Mislio sam da je neki *****.
![]()
Promeni stambenu četvrt.Reci ne pederima.Ah, izvini, nisam te prepoznao. Mislio sam da je neki *****.
![]()
Promeni stambenu četvrt.Reci ne pederima.![]()
Nisam,ali jesam da se to uradi onima koji ke*aju bez veze a ima ih previše.Ali to je moje mišljenje i nepoklapa se sa interesom vlasnika sajta.Govorim ti ne svo vrijeme, ali ti navr'o ko mutav.![]()
Elem, jesi li ti za to da se ovaj Dragan, ociti zagovornik velike Albanije, banira na duze vrijeme? Ionako svojim porukama steti ugledu srpskog naroda.
Pa kad bi se naši (srpski ) mladi lavovi slikali sa svetskim liderima i išli tamo i lobirali ja bi bio presrećan. A ovi ovde se zaista podsmevaju nečemu što ne razumeju...
Govorim ti ne svo vrijeme, ali ti navr'o ko mutav.![]()
Elem, jesi li ti za to da se ovaj Dragan, ociti zagovornik velike Albanije, banira na duze vrijeme? Ionako svojim porukama steti ugledu srpskog naroda.
da ne bi ti bio baniran sto izigravas neku budalu.............!
fu....o
Dragane, zasto si na srpskom forumu otvorio temu koja promovira potencijalno stvaranje velike Albanije?
Procitaj ponovo svoj uvodni tekst pa mi odgovori.
A jel??? Па врбуј га онда себи за зета!!!![]()