Стварање Антифашистичког Фронта у Србији

А јел? А шта је теби ту ,,фашистичко"? Антикомунизам? Пошто за вас комуно-анархисте, свако ко није комуниста одмах је фашиста?

Не, нисам анархо-комуниста, велики сам противник комунизма.
У програмима тих странака и покрета видим подударање са национал социјализмом, популистичке идеје огрнуте социјалном правдом.
Зато их сматрам фашистима, мада ми више личе на нацисте.

- - - - - - - - - -

Tako i ja kad slušam "antifašiste" samo vidim prefarbane anarhiste, antihriste i komuno-liberale.
A nisam ni za ove druge opcije, samo da znaš.
Dosadni ste i jedni i drugi.
Smorili ste najstrašnije...

Удаљи се три корака.

У програмима тих странака и покрета видим подударање са национал социјализмом, популистичке идеје огрнуте социјалном правдом.

- - - - - - - - - -

Удаљи се три корака.

Šta, sad si ispo frajer, kao :lol:
neću da se udaljim, borba je neprestana

Не видим борбу аргументима, кажеш да смо ти досадни ?!
Ти си нама занимљив, али си никакав борац.

iznosio sam onolike argumente, ne mogu svaki put da se nad*jebavam sa zaluđenicima
borba je neprestana i vodi se na različitim frontovima i na različite načine, a najbeskorisnija je ta vrsta borbe u kojoj ja, na sreću, nisam nikakav borac
i to što vas šišam bez argumenata je zato što ste smorili sa mantranjem o nekoj vašoj posebnosti

ne nego sa svima vama istima
komun istima
faš istima
anarh istima
šovin istima

Ти си очигледно свадљива особа.
Осим тога, стављати анархисте у исти кош са фашистима, комунистима и шовинистима довољно говори о твојој политичкој необавештености.

Ти си очигледно свадљива особа.
Осим тога, стављати анархисте у исти кош са фашистима, комунистима и шовинистима довољно говори о твојој политичкој необавештености.

ne govorim o političkom košu nego o BESKORISNOSTI svih vaših trućanja
ISTI ste bre

Дакле, конкретно шта је фашистичко или нацистичко у њиховим програмима? Дакле?

Back