Стварање Антифашистичког Фронта у Србији

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/413358/Stvaranje-Antifasistickog-fronta-u-Srbiji

Неколико невладиних организација које се боре за људска права, удружује се у антифашистички фронт, како би се у Србији коначкно удружиле све антифашистичке и демократске снаге да устану против фашизма, који је и данас присутан на територији бивше Југославије. Антифашистички манифест потписало је за сада пет организација.

anti-fascist.gif

СМРТ ФАШИЗМУ-СЛОБОДА НАРОДУ!

(...)
gde ti u Srbiji vidis fasizam?

У Србији несметано делују разне фашистичке организације које славе слуге окупатора у Другом светском рату, физички нападају неистомишњенике, прете јавним личностима - антифашистима, а из разлога што су део организованог криминала, баве се диловањем дроге, илегалном трговином оружјем и организовањем ланаца проституције. С тиме се морамо обрачунати.

Poslednja izmena:
...o kome se prica na ovoj temi tacno,i cemu u 2013 oformljavanje grupe,koja ima za cilj borbu protiv aveti iz 1941?

Radi se o produzetku ideja ovih koje sam pobrojao... Iza svega stoji NErad, NEred i nedisciplina, da bi doticni preko inputirane ideologije mogli da imaju neogranicenu Moc, shodno tome paritze, materijalna i nematerijalna dobra, i da bi mogli da jasu literalno po sirotinji raji i bukvalno po teenagerkama. :smeker:

_nobody_

А погледајте сада слику са комшијиниог линка:

278483_novi-sad-048-antifasisticka-setnja-za-slobodu-foto-nenad-mihajlovic_f.jpg

Дакле, јасно се види лого сепаратистичке Чанкове антисрбске партије ЛСВ. Довољно паметном човеку да схвати ко су ти комшијини ,,антифашисти" и за кога они раде.

Prvo i glavno protiv cega covecanstvo treba ustati je fasisticki novi svetski poredak.
Наравно. Али од негде се мора почети. Рецимо од оних који зигхајлују на стадиону.

- - - - - - - - - -

А погледајте сада слику са комшијиниог линка:

278483_novi-sad-048-antifasisticka-setnja-za-slobodu-foto-nenad-mihajlovic_f.jpg

Дакле, јасно се види лого сепаратистичке Чанкове антисрбске партије ЛСВ. Довољно паметном човеку да схвати ко су ти комшијини ,,антифашисти" и за кога они раде.

ЖИВЕО ДРУГ ЧАНАК!

На пример, "Српски Образ" , "Двери", "1389", "Крв и част" и тако даље.

- - - - - - - - - -

.
Комшо, разочарао си ме и као човек и као комуниста. Ја сам мислио да ти мислиш својом главом, кад оно, међутим...

Уф, уф...

Наравно. Али од негде се мора почети. Рецимо од оних који зигхајлују на стадиону.

- - - - - - - - - -

ЖИВЕО ДРУГ ЧАНАК!

Zašto ne od onih koji su oslobodili Gotovinu, Orića Tačija i Haradinaja ?

Ove budaletine po stadionima i ne znajući rade za iste gazde ko i vi.

Што га не оснујете у својој држави, маму вам хрватску је6ем?

Биће и у Србији и Хрватској. Тај фронт биће заједнички.

- - - - - - - - - -

...

U pitanju je samo još jedna rotšildovska agentura .

Јавно позивам породицу Ротшилдс да нас финансира у борби против фашиста!

.
Комшо, разочарао си ме и као човек и као комуниста. Ја сам мислио да ти мислиш својом главом, кад оно, међутим...

Ма сви су комунисти у суштини антисрби. Јбг коминтерновска је то идеологија (а и Маркс никада није волео ни Србе, а ни Словене). Ево ти примера колико желиш: друг Блајби, друг комшија, затим онај провокатор друг стари, итд. Да не говорим о овим већим и значајнијим комунистима.

.
Кад оно, међутим, ти се уватио у Сорошево колце... А новци пресушили... Касно комуниста у Другу Србију стиже

Ma jok brale. To Soroš jednima da malo novaca da se šišaju na ćelavo i kupe cokule, a onda drugima da idu da kenjkaju po televozijama o rastućem fašizmu u Srbiji.

- - - - - - - - - -

ЖИВЕО ДРУГ ЧАНАК!

Чанак је осведочени србомрзац и сепаратиста. Добро је што си показао своје право антисрбско лице. Ем си титоиста, ем си досманлија ем подржаваш Чанка сепаратисту. Све то међутим без проблема стаје у једну реч, а та реч гласи: АНТИСРБИН!

.
Кад оно, међутим, ти се уватио у Сорошево колце... А новци пресушили... Касно комуниста у Другу Србију стиже
Јавно позивам Сороша да нас финансира у борби против фашиста.
Чак и његове паре чистије су од пара од дроге коју фашисти дилују по стадионима и школским двориштима по Србији, и од пара које фашистичке организације зарађују подвођењем младих девојака.

Чак и његове паре чистије су од пара од дроге коју фашисти дилују по стадионима и школским двориштима по Србији, и од пара које фашистичке организације зарађују подвођењем младих девојака.

Нема већег фашисте и сепаратисте у Србији од твог смрдљивог идола Чанка!

Aj ti prozovi Tribunal u Hagu za oslobađajuće presude zločincima.

Back