Zelim ako Bog a studirati psihologiju, pa me zanima koji je to fakultet...Da li je tesko? I kako se moze zaposliti s tim fakultetom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhahahahhahahhah deluju zaista tako. Kao da su sa druge planete, cudni su. Samo znas u cemu je fora, rade svoj posao. U sekundi mogu da te provale, citaju te ko bukvar. Veruj mi ako krenes sa psihologijom videces da bi i ti isto tako radila. Procenjuju teJa znam jednu stvar da su psiholozi jako sumnjivi i čudni ljudi.![]()
Ja mogu da procijenim ljude lako, ali ne koristim to da bi manipulisao sa njima. Znam nacine na koje bi mogo da steknem slavu, novac, 100 pi***ca i drugova, ali necu to da radim, jer ja ne zelim da lazem i da se lazno predstavljam i da pravim umjetnost koja mi se ne svidja.
Hahahhahahahhahahhah deluju zaista tako. Kao da su sa druge planete, cudni su. Samo znas u cemu je fora, rade svoj posao. U sekundi mogu da te provale, citaju te ko bukvar. Veruj mi ako krenes sa psihologijom videces da bi i ti isto tako radila. Procenjuju te![]()
Pogledaj kad budes pricala sa njom kolike su joj zjenice, ako je polumrak a zjenice su joj u precniku 0.5 mm...ta je na horsu. Da li nekad su joj oci poluzatvorene, i da li nekad klima glavom kao da klanja, ili ledjima? Voli li slatko i zacinjeno?
to je najgore, heroin ne ostecuje psihu, ako se uzima dugo i redovno baca u neku kratku depresiju neko vrijeme nakon prekida, a trava, trava ti unisti psihu godinama nakon prestanka pusenja si unisten.
To sto ti mislis da mozes da zaradis i novac i slavu, a neces jer bi da budes jedini fin u ovom svetu lazi kao, zar ne? Procena ljudi se ne koristi kao manipulacija! Uzgred ovde je rec o upisu i studiranju psihologije (poslu psihologa), a njegov posao nije da prica ono sto neko zeli da cuje a nije istina, na primer kako ti kazes da bi curu odveo u krevet. Tako da nisi u pravu. Svi koji zele treba da upisu psihologiju jer je po mom misljanju to jako dobar izbor, primenjiv u svim sferama zivota.VRLO LAKO. Mozes na primjer da mu pricas ono sto bi zelio da cuje... a nije istina. Na primjer djevojci, da bi je odveo u krevet.
U psihologiji i te kako ima umjetnosti, samo sto ti to ne vidis.