Cao zanima me kakva su iskustva studenata u svicarskoj(ako je ko bio kraci ili duzi period)?Da li znate sta je sa diplomama-da li su priznate u vecini zemalja ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao zanima me kakva su iskustva studenata u svicarskoj(ako je ko bio kraci ili duzi period)?Da li znate sta je sa diplomama-da li su priznate u vecini zemalja ili ne?
pa meni nemacki i dodje kao maternji jer ga znam bas bas dobro...nadam se da ce me primiti...cekaj a jel samo to uslov ili ima jos nekih stvari??![]()
pa mislio sam uni basel ili neki texnicki fakultet..ne znam jos...sta ti mislis da li mogu da me prime...ja stvarno extra znam nemacki...ucim ga od 3 razreda osnovne i ucim ga sad na faxu
pitao sam ih i oni su mi rekli da moze da se predje iako sam vec na faxu ovde...ali moram da polozim neki specijalni test da bi me primili a da ne moram da idem da vadim vizu i ostala cuda...i ne mora da se radi onaj test za 2 stepen nemackog...taj ko mi je to rekao je dezinformacija