PrinceOfDestiny
Početnik
- Poruka
- 39
Da li je neko od vas studiraio psihologiju i moze li ko da mi kaze iskustva sa njom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto. I zato cu sad da je upisem iako sam jedan vec zavrsio fakultetŽalim što nisam studirao psihologiju. Ne mogu da prežalim.
Bolje je provesti još jedno završavanje faksa, nego ceo radni vek radeći nešto što ne voliš.I ja isto. I zato cu sad da je upisem iako sam jedan vec zavrsio fakultet![]()
Volim moju trenutnu profesiju (Englseski jezik) međutim skoro prije neku godinu sam mnogo psihologiju zavoleo.Bolje je provesti još jedno završavanje faksa, nego ceo radni vek radeći nešto što ne voliš.
Veoma je intrigantno razumeti ljudski um.Volim moju trenutnu profesiju (Englseski jezik) međutim skoro prije neku godinu sam mnogo psihologiju zavoleo.
Mislim da mi je bolje da upisem i vidim kako je to nego da jednog dana zalim sto nisam uradio to.
A i biti psiholog je stvarno lepa stvar
Ne mozes da budes psihoterapeut samo sa zavrsenim fakultetom psihologije, ali isto tako, posedovanje diplome nekih drugih fakulteta te ne sprecava da budes psihoterapeut.Volim moju trenutnu profesiju (Englseski jezik) međutim skoro prije neku godinu sam mnogo psihologiju zavoleo.
Mislim da mi je bolje da upisem i vidim kako je to nego da jednog dana zalim sto nisam uradio to.
A i biti psiholog je stvarno lepa stvar
Naravno, zato planiram da zavrsim i master i doktorske studije za psihologijuNe mozes da budes psihoterapeut samo sa zavrsenim fakultetom psihologije, ali isto tako, posedovanje diplome nekih drugih fakulteta te ne sprecava da budes psihoterapeut.
Pa ne. Imas posebne obuke za psihoterapiju. Za porodicnu psihoterapiju ta obuka traje 3 godine, placa se naravno, i tek nakon toga, i odredjenog vremena rada pod supervizijom, stices licencu. Raspitaj se da li mozes da upises te obuke za filoloskim fakultetom. Znam da moze sa zavrsenim pol.naukama, smer socijalni rad ili kako se vec zove.Naravno, zato planiram da zavrsim i master i doktorske studije za psihologiju
To je vec polje psihijatrije, jaraniceGotovo svi su na lijekovima za smirenje.
Onda bolje da bude psihijatar.To je vec polje psihijatrije, jaranice
Vece pare zaradjuju psihoterapeuti.Onda bolje da bude psihijatar.
Zašto je to najlakši posao? Treba dosta znanja da razumeš kako određenin lekovi deluju na organizam, da kalkulišeš dozu..
Jesam,zivotni fakultet sam zavrsio,mozes da pocnes od zivota na seluDa li je neko od vas studiraio psihologiju i moze li ko da mi kaze iskustva sa njom?
I za lijekove treba vestine. Mozes nekog ubit losim lijekom.
Hoce li biti psihijatrija ili samo psiholog na kraju jos nisam razmisljao
Normalno da ce znati.Naucit ce.Ma psihijatar.Moja preporuka.Zašto je to najlakši posao? Treba dosta znanja da razumeš kako određenin lekovi deluju na organizam, da kalkulišeš dozu..
Ma to je glavno.Jesam,zivotni fakultet sam zavrsio,mozes da pocnes od zivota na selu
Gdje od 24 prekasno?Dosta njih mi govori ostavi se toga 24 godine imas prekasno je ali ipak zelim da izucavam psihologiju ne samo zbog posla nego jer me interesuje ta nauka i imam afiniteta prema njoj
Uradi tako.Zivot je jedan.Nista gore ko kad kazu prekasno je.Dosta njih mi govori ostavi se toga 24 godine imas prekasno je ali ipak zelim da izucavam psihologiju ne samo zbog posla nego jer me interesuje ta nauka i imam afiniteta prema njoj
Pa 24 godine kazu trebas posao pa da se zenis i to. Mada moj je zivot moja odluka kojim smerom ce da ideGdje od 24 prekasno?
Uradi tako.Zivot je jedan.Nista gore ko kad kazu prekasno je.
Seljacine to kazu.Pa 24 godine kazu trebas posao pa da se zenis i to. Mada moj je zivot moja odluka kojim smerom ce da ide