- Poruka
- 53.343
Da li je tačno da se ne može studirati na dva različita fakulteta, i na oba biti na budžetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da je tačno. Barem sam čuo da je budžet dozvoljen samo na jednom fakultetu.
Ništa
A i koji će ti to, na 2 faksa da studiraš, nećeš imati života![]()
sto da ne brate ako imas veze svuda pustaj korenje videces u zivotu ne znas de ce te put navede
Sve se može kada se hoće.
Planiram da se raspitam, samo na znam gde. Ne mogu da zovem nijedan fakultet konkretno, ne znaju ta pravila.![]()
a kako se uopste zna na koliko si fakulteta
Rekao bih da je to sasvim neizvodljivo zbog svedočanstva iz srednje. Čini mi se da se ono ne sme više puta izdavati, a pri upisu na fakultete traže original.
Doduše, to nije proverena informacija, nego je meni tako bilo svojevremeno rečeno, možda sam i u zabludi oko ovogo zadnjeg.
Možeš, ja sam završila faks na Bg univerzitetu na budžetu i upisala na budžet faks na Univerzitetu umetnosti, niko nije pravio problem. Što se ispisivanja tiče, to zavisi od faksa do faksa, moraš sa njima da vidiš. Kol'ko ja znam za par fakulteta, ispis se plaća i lakše tj. jefitinije da samo prestaneš da ideš, ne overavaš semestar, ne upisuješ godinu.