Studiram u Kragujevcu

betiche

Početnik
Poruka
2
Studiram u Kragujevcu jedan jako lep i tezak fakultet, godinu dana ranije sam studirala u Beogradu na sasvim drugom,mogu slobodno reci mnogo laganijem fakultetu. Zivot u Beogradu mi se nije dopao, pa sam iz svojih licnih razloga zelala da upisem u manjem gradu i taj studentski zivot provedem na jedan mirniji nacin. Nailazim i danas na neke komentare- ma sta ces u Kgu? Ta diploma nije priznata....
Recite mi vasa misljenja o ovakvim komentarima. Najgore je sto mene to stvarno pogadja.

kragujevac je meni bolji od bg , sve je tu , relativno blizu , ima dobru kulturnu scenu

akreditaciju i vrednost fakulteta proveri na netu, masinski i medicinski su bili solidni,

pravni je prilicno potonuo nakon onih afera , ekonomski ne znam

Umjesto obrazovanja i fakultetskih diploma mlade djevojke treba da ,,uloze"u sebe.Ako nisu prirodno lijepe treba da posjete estetskog hirurga i srede blatobrane,gepek,mjenjac,motor...
I onda samo treba da otvore cetvoro ociju i prepoznaju bogatog princast

Umjesto obrazovanja i fakultetskih diploma mlade djevojke treba da ,,uloze"u sebe.Ako nisu prirodno lijepe treba da posjete estetskog hirurga i srede blatobrane,gepek,mjenjac,motor...
I onda samo treba da otvore cetvoro ociju i prepoznaju bogatog princa.
Ovo je zaista jako primitvno razmisljanje... Devojka nije automobil da ima "gepek i blatobran". A sve u svemu, ovo sto ste napisali nema veze sa mojom temom. Lep pozdrav! :)

Back