STUDIO B

Leglo režimske propagande.Što ne znači da bi pod nekim od otvoreno komunističkih snaga poput radikala,naprednjaka ili sps bio bolji...Bio bi i gori od ovog što je teško ali...

TV Studio B mi ima veoma lose voditelje (svaka cast malobrojnim izuzecima). Da mi je znati odakle su ih samo izvukli. Zbog njih retko gledam ovaj TV kanal, iako imaju dobar informativni program. Kao sto takodje kod njih u svakom trenutku moze da se vidi temperatura vazduha.
Jedino sto volim da pogledam je ona serija u 20:00, mislim da se zove sedam zivota.

Poslednja izmena:
Meni se sviđala serija ''Pajser'' al to se ne emituje od 96.-te:mrgreen:
Imaju oni neke dobre tendencieje al nekako su mnogo nadobudni arogantni ''bogom dani'' što se kaže deluje ti da mogu da rade šta god oće i da ne snose nikakvu odgovornost al to je već Opšte mesto kod naših medija..

Pa tako nekako, a voditeljke im izgledaju, kao da su taman zakuvale pasuljcinu, pa navukle svecano aljince i otrcale u studio, putujuci u prepunom tramvaju, u kome su se na brzaka nasminkale i sredile frizuru. Ne znam kako ih ne srede malo. Jos neke imaju i bezveze gestikulaciju. Opet kazem svaka cas izuzecima, kojih tamo i nema bas puno.

Back