STUDIO B

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
Sta gledate? Ja volim agape ponekad, zavisi od teme, voleo sam beograde dobar dan, ali onaj voditelj mi se ne svidja, mnogo prica i ne da onoj finoj ireni da dodje do reci i volim jos uvek budni sa ivon.

Televizija Studio B je prolupala načisto....Pukli.....Kad god okrenem taj kanal oni kuvaju ! Oni samo kuvaju! To nije normalno...Narod nikad gladniji, a oni valjaju recepte i kuvare preko celog dana.Dodje mi da im napišem pisamce, a,bre, ljudi, dokle ćete da kuvate ?..
A, posebno što ne mogu da se načudim Crnobrnji...Da l je pao tako nisko da snima kako Miki kuva poparu ? I šta ima tu da režira jedan takav režiser.....kad kamera ide na šerpu ? Mislim, stvarno sam začudjena.....Plus što ne mogu da verujem da Crnobrnja uz poparu miksuje grčku muziku, i to na vojvodjanskom salašu, a kad Miki mulja prstima po šerpi, onda nam pusti tamburice i konje u galopu !...Prsli smo...tuto kompleto..

Televizija Studio B je prolupala načisto....Pukli.....Kad god okrenem taj kanal oni kuvaju ! Oni samo kuvaju! To nije normalno...Narod nikad gladniji, a oni valjaju recepte i kuvare preko celog dana.Dodje mi da im napišem pisamce, a,bre, ljudi, dokle ćete da kuvate ?..
A, posebno što ne mogu da se načudim Crnobrnji...Da l je pao tako nisko da snima kako Miki kuva poparu ? I šta ima tu da režira jedan takav režiser.....kad kamera ide na šerpu ? Mislim, stvarno sam začudjena.....Plus što ne mogu da verujem da Crnobrnja uz poparu miksuje grčku muziku, i to na vojvodjanskom salašu, a kad Miki mulja prstima po šerpi, onda nam pusti tamburice i konje u galopu !...Prsli smo...tuto kompleto..

ma nije moguce :eek: a znala sam da postoji razlog zbog kod ne gledam tv

inace si opisala :rotf: ulepsa mi dan

Gledam u nedelju Jutarnji program .....Redovno merenje gužve izmedju Autokomande i Gazele...redovno obaveštenje gde je pukla vodovodna cev....
Gledajući njih, čovek ne zna ni kad je sreda, petak, kad je vikend...Svaki dan im je isti. Isti, kao i meni.

Sta gledate? Ja volim agape ponekad, zavisi od teme, voleo sam beograde dobar dan, ali onaj voditelj mi se ne svidja, mnogo prica i ne da onoj finoj ireni da dodje do reci i volim jos uvek budni sa ivon.
Ta Ivon ima jezičinu...Sve su mi straniji toliko fale vlast da to nije humano...Povucite ručnu drugovi.Dok ne bude kasno.

Meni su cool, u odnosu na druge TV stanice.
Agape, Nivo 23, Jos uvek budni sa Ivon, Put vina, Moj Beograd...
Iako retko gledam TV (uglavnom se sve svodi na sport, Memedovica i jos par emisija), cesto se zaustavim na Studiu B.
By the way, meni te emisje o kuvanju ne smetaju, posto sam po prirodi gurman i volim da gledam pripremanje hrane, tako da mi Miki sa svojim kulinarskim carolijama, uopste ne smeta :mrgreen:

Back