naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Sta gledate? Ja volim agape ponekad, zavisi od teme, voleo sam beograde dobar dan, ali onaj voditelj mi se ne svidja, mnogo prica i ne da onoj finoj ireni da dodje do reci i volim jos uvek budni sa ivon.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Televizija Studio B je prolupala načisto....Pukli.....Kad god okrenem taj kanal oni kuvaju ! Oni samo kuvaju! To nije normalno...Narod nikad gladniji, a oni valjaju recepte i kuvare preko celog dana.Dodje mi da im napišem pisamce, a,bre, ljudi, dokle ćete da kuvate ?..
A, posebno što ne mogu da se načudim Crnobrnji...Da l je pao tako nisko da snima kako Miki kuva poparu ? I šta ima tu da režira jedan takav režiser.....kad kamera ide na šerpu ? Mislim, stvarno sam začudjena.....Plus što ne mogu da verujem da Crnobrnja uz poparu miksuje grčku muziku, i to na vojvodjanskom salašu, a kad Miki mulja prstima po šerpi, onda nam pusti tamburice i konje u galopu !...Prsli smo...tuto kompleto..
Agape Nivo 23...Ali ima toliko lošeg između toga da tu televiziju i ne uključujem.
Super je Jerotić on je moderniji od mnoge ''omladine'' kao...Svi vole to "Agape", a mene smara onaj deda sto tamo pametuje, ali mi je Gajsek simpatican.![]()
Super je Jerotić on je moderniji od mnoge ''omladine'' kao...
jos uvek budni sa ivon.
Dobra emisija - to su vesti koje me interesuju...
Ta Ivon ima jezičinu...Sve su mi straniji toliko fale vlast da to nije humano...Povucite ručnu drugovi.Dok ne bude kasno.Sta gledate? Ja volim agape ponekad, zavisi od teme, voleo sam beograde dobar dan, ali onaj voditelj mi se ne svidja, mnogo prica i ne da onoj finoj ireni da dodje do reci i volim jos uvek budni sa ivon.