Studentsko glasanje o (ne)nastavljanju protesta

daklem studenti su izglasali nastavak protesta,..
Screenshot_24.png

I da li će sada Vučić da odobri platu za profesore ?

Pa ako bi u taj pusti rem ušle barem 3 opozicione stranke i barem muško i žensko od studenata koji protestuju , i tako i dvoje profesora koje predlože profesori u blokadi , ostalo bi za vladajuću koaliciju 8 mesta ako se bira 15 .Ne znam , nisam u toku.
Valjda bi to bilo prihvatljivo za sve , da se prekine blokada i krene nastava , a ostalo , teško ide .

I dalje prete krivicnim prijavama studentima, a najgorim i najnasilnijim SNS mafijasima po Srbiji nekako nestaju i prekrsajne prijave.

Banana drzava.
Ne nego sramota roditelja i svih starijih, pu....

To mi je Srbija gde je uzor bio nekad Zivojin Misic, a bio je uzor....
Ostali su bili vojskovodje a on je bio i uzor...

Pa vi birajte slobu pa vucica, pa slusajte u medijima Bokana, Seselja, mladjeg Seselja, nikako da se otarasimo Seselja....

Moja stara prijateljica je u REM-u.
Bila je ogorčen protivnik radikala ( U LDP-u je - kod Čede) mrzela je Vučića više nego ja,..
Ali koliko vidim, Pink i dalje dobija sve što traži.
Znači - ne vredi ni ako su REM-ovci iz opozicije.
--------------------------------------------
broj studenata koji je glasao 2.222 od ukupno 3.316. Za uspostavljanje onlajn nastave je glasalo 977, dok je protiv glasalo 1.245 studenata, a nisu se izjasnila 1.094 studenta.
"Dakle, ukupno 2.239 studenata, odnosno 71 odsto od ukupnog broja zvanično upisanih studenata je što aktivnim izjašnjavanjem, što pasivnim uzdržavanjem od izjašnjavanja na navedeno pitanje, podržalo dalji tok blokada i odbilo nadoknadu nastave po predviđenom planu“, dodaju studenti.
Inače na glasanju zagovornici protesta su izveli mali performans ( bar ja imam takvu dojavu :) )... i time pokazali koliko su mudri i koliko poznaju naš mentalitet ;) .

Moja pretpostavka je da ako vlast nastavi da se zezaju sa studentima i da ih nipodištava , dićiće se gradjani da zaštite studente i profesore .
Da ima države ( one prave gde ti gradjani nisu neprijatelji) ona bi davno ispunila zahteve protesta i škola bi bila u punom jeku .
a ne pominjes da je ljudima pun ku*ac blokada i uznemiravanja.
samo nemoj da se digne obican radni narod pa da odradi posao zandarmerije

Back