Studentski zivot

goofy9

Početnik
Poruka
24
Pozdrav svima,
Studiram u drugom gradu te zivim u studentskom domu vec dvije godine. Faks mi stvarno dobro ide i svidja mi se to sto studiram. Medjutim u nekim momentima zivot u studentskom domu ne volim. Inace sam malo povucenija osoba, te ne volim sa svima da se druzim. Shvatio sam da kada dodjem kuci kao da sam druga osoba, toliko mi vise prija to okruzenje. Inace nisam asocijalan, imam svoje drustvo u rodnom gradu i imam djevojku, ali jednostavno ne volim zivot u studentskom domu, ali bi bilo preskupo za moje roditelje da zivim u stanu. Nije mi jasno zasto me ta moja anksioznosti toliko sprecava. Mozda grijesim, ali ponekad imam osjecaj da se neki ljudi pomalo nezrelo ponasaju za svoje godine nekim svojim forama i uopste pricom, ili se ja jednostavno sa svojih 21 godinu ponasam kao da imam 40. Volio bih da prodiskutujemo o ovoj temi. Hvala

Nije mi jasno zasto me ta moja anksioznosti toliko sprecava. Mozda grijesim, ali ponekad imam osjecaj da se neki ljudi pomalo nezrelo ponasaju za svoje godine nekim svojim forama i uopste pricom, ili se ja jednostavno sa svojih 21 godinu ponasam kao da imam 40. Volio bih da prodiskutujemo o ovoj temi. Hvala
Sam si u nastavku odgovorio na pitanje - verovatno si jednostavno zreliji od okoline...
Inace i ja sam takav, nije problem kad sam u masi ljudi, ali ipak svoj mir je najlepsi. Kako rece moja drugarica - ja sam socijalizovani introvert :D
Probaj jednostavno da sve sto ti smeta obbijes na glupost ili nezrelost okoline, sigurno ima jos neko u domu ko se oseca kao ti pa ce vam biti lakse ako se druzite i provodite vreme zajedno koliko vam prija.

Pozdrav svima,
Studiram u drugom gradu te zivim u studentskom domu vec dvije godine. Faks mi stvarno dobro ide i svidja mi se to sto studiram. Medjutim u nekim momentima zivot u studentskom domu ne volim. Inace sam malo povucenija osoba, te ne volim sa svima da se druzim. Shvatio sam da kada dodjem kuci kao da sam druga osoba, toliko mi vise prija to okruzenje. Inace nisam asocijalan, imam svoje drustvo u rodnom gradu i imam djevojku, ali jednostavno ne volim zivot u studentskom domu, ali bi bilo preskupo za moje roditelje da zivim u stanu. Nije mi jasno zasto me ta moja anksioznosti toliko sprecava. Mozda grijesim, ali ponekad imam osjecaj da se neki ljudi pomalo nezrelo ponasaju za svoje godine nekim svojim forama i uopste pricom, ili se ja jednostavno sa svojih 21 godinu ponasam kao da imam 40. Volio bih da prodiskutujemo o ovoj temi. Hvala
Razumem te,i meni je bilo tako.
Probaj da nađeš neku sobu za 90-100 evra,to bi ti bilo ok.
Moguće je da si zreliji od njih,ili ih jednostavno ne razumeš.

Mozda je i to da sam samo navikao na taj nacin zivota kod kuce i da mi to odgovara, u nekim momentima je naravno dobro druzenje, ali ponekad mi je previse potenciranja da se svi sa svima druze. Nekada je najbitnije da imas svoj mir, ali eto ipak to su neke stvari koje nisu presudne niti neki bauk vec samo neko moje gledanje na taj kolektivni zivot.

To je sve u glavi.Sve moze da se organizuje i da bude kako treba.Prvo izbacis sve sta ti smeta u zivotu a ubacis ono sto ti odgovara.Nesto sto je nemoguce izbaciti moras na to da se prilagodis na neki najbolji moguci nacin,

Back