studentski kredit i stipendije

Bratislav_90

Iskusan
Poruka
5.522
razmisljam se da se prijavim za ovo, zivim sa kevom, tako da kontam da bih morao da prijavim samoi njenu platu right?
Koje su mi sanse da udjem ako sam imao 35 bodova iz srednje? Msm barem za kredit. I da ako uzmem kredit i imam preko 8.5 ne vracam tako?
Imate li vi nekakva iskustva sa ovime?

Stipendiju ces jako tesko dobiti, jer za brucose obicno daju samo onima koji su imali 5,00 u srednjoj... Ali, za kredit imas sanse... Zavisi to od proseka, ali i od proseka primanja u porodici... Najbolje ti je da se raspitas kod kolega sa druge godine koja je billa donja granica sto se tice proseka kada su oni bili brucosi...I isto tako da vidis za primanja...

Stipendiju ces jako tesko dobiti, jer za brucose obicno daju samo onima koji su imali 5,00 u srednjoj... Ali, za kredit imas sanse... Zavisi to od proseka, ali i od proseka primanja u porodici... Najbolje ti je da se raspitas kod kolega sa druge godine koja je billa donja granica sto se tice proseka kada su oni bili brucosi...I isto tako da vidis za primanja...

a cekaj, znaci za primanja posto zivim sa kevom, bih mogao da navedem samu nju tako? Iako je tu i baba ali oni verovatno to ne znaju, sada keva mi ima primanja negde oko 50 000 mislis da bih mogao sa time da dobijem?
Ajde ako je neko dobio u prvoj godini neka napise ovde plz primanja i proisek!

a cekaj, znaci za primanja posto zivim sa kevom, bih mogao da navedem samu nju tako? Iako je tu i baba ali oni verovatno to ne znaju, sada keva mi ima primanja negde oko 50 000 mislis da bih mogao sa time da dobijem?
Ajde ako je neko dobio u prvoj godini neka napise ovde plz primanja i proisek!

Cisto sunjam da bi s tolikom maminom platom mogao da dobijes...

Back