Studenti iz Srbije i RS vređani u Crnoj Gori

Ja u ovu informaciju ne vjerujem.
A kako to da ja još nikad nisam čuo da neko psuje "srpsku" majku a tu sam svaki dan i idem svuda..
Psuje se majka kad se neko posvađa ali ne navodi ono čija.

To me vrlo čudi da policija nije reagovala a zna se da za svaku sitnicu doleti na lice mjasta.

A ta krađa? da nije to slučajno bila između sebe kojim slučajem.?

Neka sami studenti malo kažu a ne neki novinar lažnjivi.

Poslednja izmena:
A sta vi trazite KRETENI jedni u jeben** Divljoj CG.Idete puni ste DEMOKRATIJE Vi ste EVROPSKI puleni.Vi volite sve one sto MRZE srbe e pa meni je BAS DRAGO idite jos malo i u HRVATSKU oni ce od juna biti u EU jeb ali vam oni mat/*/r vama i cvasoj pameti MENTOLI JEDNI GLUPI!!! A te koji su to organizovali sve to treba polomiti kuci ko ckepi samo vi prodajite dobrotu.
ZAPAMTITE GLUPI SRBI sledece:
MRZE VAS U SVIM DELOVIMA EU rupe i njihovi puleni vas mrze jos vise jer se na taj nacin dokazuju kao pravi borci za DEMOKRATIJU a kad dodjete kuci svakog onog ko vam napomene kako je dEMOKRATIJA NJIHOVA LEPA I DOBRA TREBA DA polomite obe noge i ruke ali sta cete kad ste ckapi pa ni to niste nego koliki ste kreteni ici cete VI opet sledece godine samo sto cete se tad praviti da ste Sve drugo samo ne SRBI a da nedaj boze ostanete da zivite u njihovim sredinama VI BI STE BILI PRVI koji ce skociti na SRBSKU DECU.
Zato vas i MRZIM!!!
VAS SVE TREBA po kratkom diglo vam se dupe da idete malo ah???

- - - - - - - - - -

A sta vi trazite KRETENI jedni u jeben** Divljoj CG.Idete puni ste DEMOKRATIJE Vi ste EVROPSKI puleni.Vi volite sve one sto MRZE srbe e pa meni je BAS DRAGO idite jos malo i u HRVATSKU oni ce od juna biti u EU jeb ali vam oni mat/*/r vama i cvasoj pameti MENTOLI JEDNI GLUPI!!! A te koji su to organizovali sve to treba polomiti kuci ko ckepi samo vi prodajite dobrotu.
ZAPAMTITE GLUPI SRBI sledece:
MRZE VAS U SVIM DELOVIMA EU rupe i njihovi puleni vas mrze jos vise jer se na taj nacin dokazuju kao pravi borci za DEMOKRATIJU a kad dodjete kuci svakog onog ko vam napomene kako je dEMOKRATIJA NJIHOVA LEPA I DOBRA TREBA DA polomite obe noge i ruke ali sta cete kad ste ckapi pa ni to niste nego koliki ste kreteni ici cete VI opet sledece godine samo sto cete se tad praviti da ste Sve drugo samo ne SRBI a da nedaj boze ostanete da zivite u njihovim sredinama VI BI STE BILI PRVI koji ce skociti na SRBSKU DECU.
Zato vas i MRZIM!!!
VAS SVE TREBA po kratkom diglo vam se dupe da idete malo ah???

Ja u ovu informaciju ne vjerujem.
A kako to da ja još nikad nisam čuo da neko psuje "srpsku" majku a tu sam svaki dan i idem svuda..
Psuje se majka kad se neko posvađa ali ne navodi ono čija.

To me vrlo čudi da policija nije reagovala a zna se da za svaku sitnicu doleti na lice mjasta.

A ta krađa? da nije to slučajno bila između seme kojim slučajem.?

Neka sami studenti malo kažu a ne neki novinar lažnjivi.

Eto MORACANIN vam je lepo objasnijo jel tako JUNACE?Sami su sebe tukli i sami su SEBE POKRALI jel,Nego nerece mi ti od cegovica si MOracanin od gornje ili donje morace i od koija si Junace.E vid ti ovih SRBA neko ih dira aaj mucite jadni tamo,eh neko vama nesto u Crnu goru jadni sa vama nevalja ni ruke prljat jel...

Па црногорска мафија у Србији - семинари за пословне људе ко што знате се организују често у ЦГ ....
Тај кретенизам подршке страном туризму, по оним вукојебинама од путева у ЦГ, прошли би и јефтиније и брже би стигли и били би безбедни у Грчкој, где ионако раде екскурзије и долазе и матурнати из РС и Србије.

Back