Student Filozofskog: Policajci me 10 minuta tukli u marici, naizmenično šamarali, glavu mi udarali u staklo

Vlad88

Iskusan
Poruka
5.630
Normalno je da policija bije, uvek bilo
eh da je to slobina policija, cutao bi ko zaliven jer bi u protivnom dobio STVARNE BATINE a ne cuske

cuj mene slobina. spanska, francuska,americka, ruska ,kineska, severnokorejska,indijska,brazilska...
svi oni resavaju mlade militante, samo kod nas se postupa sa njima u svilenim rukavicama

Uvodi se diktatura polako, ne sumnjam uopste da su ga tukli...kako i koliko, pitanje je koje i ne daje mnogo odgovora...

Pravo pitanje je ono - ko nam radi u policiji? Ko su ti ljudi?
Onda je u i celom zapadnom svetu diktatura a posebno u Francuskoj i u SAD.

Bio je svestan da učestvuje u ozbiljnom prekršaju.Znači prihvatio je rizik dobijanja batina.Šta sad cvili koji qurac :think:
Šta je ovde ozbiljan prekršaj?
Koliko batina sledi za kršenje Ustava, neustavne radnje, gajenje marihuane na plantaži koja bi pola Srbije nahranila kukuruzom?

Ili su to "lakši" prestupi?

Šta je ovde ozbiljan prekršaj?
Koliko batina sledi za kršenje Ustava, neustavne radnje, gajenje marihuane na plantaži koja bi pola Srbije nahranila kukuruzom?

Ili su to "lakši" prestupi?
Kršenje ustava i neustavne radjne jesu ista stvar.Nisam dalje ni čitao.Missim nema smisla dalje čitati.

Ajde?
Pa u pravu si Mišo
Ali ko drži pendrek u ruci ima veću odgovornost
Jer može i da zloupotrebi

A ko će da odgovara za isprebijane studente, pogažene i raskrvavljene?
Niko ne treba da bude iznad zakona, niti da ima povlašten status. Zna se i u kojim slučajevima policija može da primeni fizičku silu. Prebijanje nije dozvoljeno. Nema veze da li je student, piljar pa čak i kriminalac.

Niko ne treba da bude iznad zakona, niti da ima povlašten status.
Stvarno?
Predsednik koji radi mimo i van Ustava, koji je probio Ustavna ovlašćenja 1001 put do sad, kako ćemo to +
Zna se i u kojim slučajevima policija može da primeni fizičku silu.
I, kako ceniš ovde?
Prebijanje nije dozvoljeno. Nema veze da li je student, piljar pa čak i kriminalac.
Znači policajci u ovom slučaju treba da odgovaraju?

Po čemu?
Gajio marihuanu na Jovanjici?
Otvorio gradilište da ljudi prolaze kroz isto?
Ratbijao vilice devojkama bejzbol palicom?
Da je streljao Olivera Ivanovica, ili rusio objekte pod okriljem noci i fantomkama dok policija ne sme da ga pipne, bio bi uvazeni clan SNS-a, a ovako je blokader terorista, jbga.

eh da je to slobina policija, cutao bi ko zaliven jer bi u protivnom dobio STVARNE BATINE a ne cuske

cuj mene slobina. spanska, francuska,americka, ruska ,kineska, severnokorejska,indijska,brazilska...
svi oni resavaju mlade militante, samo kod nas se postupa sa njima u svilenim rukavicama
Mora da naucis razliku izmedju redovne policije koja reaguje kada za to ima naredjenje i osnova i koja odgovara za prekoracenje sile i mafijasa u policijskim uniformama.

Poslednja izmena od moderatora:

Back