strsljen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

vesna1356

Zainteresovan član
Poruka
143
molim sve koji znaju kako se unistavaju strsljeni da mi napisu o tome zato sto mi se u vikendici na tavanu u selu napravili gnezdo i majstor mi je trebao raditi oluke ali kad sam mu rekla da strsljeni imaju gnezdo on jje rekao prvo resi to pa tek onda a svi se plase koga god pitam pa ako neko zna nesto o tome molim da mi pomogne jer su oni veoma opasni.Hvala vesna

Uzmes krpu natopis je benzinom i stavis na dugacku motku ( na vrh motke stavis krpu) i zapalis krpu i stavis ispod kosnice i kosnica ce brzo da se zapali jer je od celuloze i cim im unistis gnezgo pola ces ih pobiti u toj vatri a ostali ce otici jer si im unistila gnezdo samo pazi nadji dovoljno dugacku motku i budi spremna da bezis,znaci stani kod nekih vrata jar ako pojure na tebe da mozes da se sklonis da te ne izujedaju!! Aj sad udelite koji pojen na reputaciju izneo sam vam dobro resenje tako sam ih se ja resio kod mene na tavanu!! Samo pazi da nemas nekog papira ispod kosnice i vidi kolika je kosnica da ne zapalis tavan!!:lol: Pozz i srecno!!

molim sve koji znaju kako se unistavaju strsljeni da mi napisu o tome zato sto mi se u vikendici na tavanu u selu napravili gnezdo i majstor mi je trebao raditi oluke ali kad sam mu rekla da strsljeni imaju gnezdo on jje rekao prvo resi to pa tek onda a svi se plase koga god pitam pa ako neko zna nesto o tome molim da mi pomogne jer su oni veoma opasni.Hvala vesna

Стршљени су месождери..највише воле рибу..исеци пластичну флашу око 10цм.. у круг као неки мањи чанчић измешај сардину са отровом за мишеве..и постави им сами ће узимати и носити у своје легло...
П.С.
замку намести тако да је које друге животиње де дохвате..и да буде на сунцу

А друга је мало компликована
пластичну флашу на 25цм од дна на горе избушиш рупице око 8мл у кругу не мора више од 4 унакрсно бургијом..у флашу сипаш око 10цм месавину пива и сока од помаранџе..и ставити на сунце..улазице али неце моци изаци тако це се подавити

:ok:

Uzmes krpu natopis je benzinom i stavis na dugacku motku ( na vrh motke stavis krpu) i zapalis krpu i stavis ispod kosnice i kosnica ce brzo da se zapali jer je od celuloze i cim im unistis gnezgo pola ces ih pobiti u toj vatri a ostali ce otici jer si im unistila gnezdo samo pazi nadji dovoljno dugacku motku i budi spremna da bezis,znaci stani kod nekih vrata jar ako pojure na tebe da mozes da se sklonis da te ne izujedaju!! Aj sad udelite koji pojen na reputaciju izneo sam vam dobro resenje tako sam ih se ja resio kod mene na tavanu!! Samo pazi da nemas nekog papira ispod kosnice i vidi kolika je kosnica da ne zapalis tavan!!:lol: Pozz i srecno!!

да али то је само ноћу и врло дугим штапом..имаш поен од мене :ok:

На интернету можеш пронаћи нешто о томе, сад не знам линк, мрзи ме да тражим.
Имали сличан проблем.
Постоји у пољопривредној апотеци ефикасно средство, Perfekthion.
Кажу да стршљени неће правити гнездо на истом месту ако их истребиш.
Само опрезно, рукавице и шешир пчеларски, и попрскати пар пута.

hvala sve je to lepo ali to paljenje vatre nije sigurno jer je covek tako palio pa je zapalio tavan pa su vatrogasci morali da gase, a drugo ako ih naljutimo mogu da se razjare pa onda cudo

a115.gif

hvala sve je to lepo ali to paljenje vatre nije sigurno jer je covek tako palio pa je zapalio tavan pa su vatrogasci morali da gase, a drugo ako ih naljutimo mogu da se razjare pa onda cudo

Написала ти тачан назив средства које их ефикасно убија.
Треба сачекати хладно време и ноћ, тада су слабо активни, уосталом, прочитај на нету, дата су упутства врло коректна.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back