Kasvataja
Još uvek živi tamo gore
- Poruka
- 22.921
Pa ajde sad zasto...zamisli tamo nekog dzulova ispred kompa koji umislja da je neki frajer zato sto zeza druge. Koji je cilj? Obrni, okreni i to ti je neki kompleksas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad si ruzan , nezgodan i nizakSad ti kao juris tih deset i ne mozes da ih navatas. Pa lepi, kazes da imas oko tri banke , jesi li ti to krenuo sa burnim zivotom jos u vrticu?
i te što su me jurile bi se smorile sa mnom posle dva dana nego sam bežao od njih pa su se istripovale da sam ja neka veličina
- - - - - - - - - -
bio sam non stop pijan i drogiran
Pa ajde sad zasto...zamisli tamo nekog dzulova ispred kompa koji umislja da je neki frajer zato sto zeza druge. Koji je cilj? Obrni, okreni i to ti je neki kompleksas.
Sa koliko godina?
pa ne mora da znači moždamue samo zabavno i smešno da zavitlava tupsone naivne,što odma mora da znači da je zreo za sikijatriju ili kompleksaš il šta već
Bukvalno ignoristi gospodina Susukea izgleda je i njemu dosadno ako se bavi ko je trol ko nePa ajde sad zasto...zamisli tamo nekog dzulova ispred kompa koji umislja da je neki frajer zato sto zeza druge. Koji je cilj? Obrni, okreni i to ti je neki kompleksas.
onaj kojem je to zabavno,zamisliPa koji normalan covek ima poriv da iz cista mira zavitlava druge? Ukoliko smatra da je on poseban, a da su drugi tupsoni ko tu ima problem?
Pa gde su ti bili tata i mama?
onaj kojem je to zabavno,zamisli
odakle ti da onaj kome je to zabavno nužno mora da misli da je poseban a drugi tupsoni?
u tim godinama oni su mi bili nebitni, dugo sam se protivio da imam mobilni telefon tako da oni nisu imali blage veze ni gde sam ni s kim sam
Gde su ti sad?
živi su i zdravi eno ih u dnevnoj sobiu ono vreme nisu znali u kojim sam filmovima, mada mi je keva našla jednom marihuanu (mnogo sam se ponašao neoprezno), mislio sam da me niko ne kontroliše, kako sam bio naivan. to se desilo 01.01.2007 posle proslave nove godine kad je slučajno neki smotani džoint završio kod mene i ja ga nisam sakrio već sam ga ostavio u jednom zadžepku u ono vreme su bile one paklice od 10 cigara i to je bio kao neki zadžepak na rukavu i ostavio sam ga tu do jutra, kakva greška. ali mi nije srala samo ga maznula odatle i pravila se luda, stavila mi je do znanja da sam provaljen. posle nekog vremena je kao ćale pričao sa mnom o tome, mada to mene nije doticalo ni 1% bukvalno sam bio prazna ljuštura samo sam bio u fazonu da da u pravu si, nisam znao ni da li ću biti živ za mesec dana (imao sam neku strepnju da me nešto loše čeka u bliskoj budućnosti). oni su imali svoje probleme i ja im nisam bio prioritetni problem. jako mi je teško da pišem o tom periodu pošto mi je tad bilo najgore
carčina i zayebantTi si napisao to za tupsone. Sta je taj sto troluje? Jedno "fino, vaspitano, moralano" celjade koje iz dosade za..... druge. Jedna stabilna osoba samo tako.
Pa onda sibaj dalje, ne vracaj se tamo gde ti nije lepo.
Probaj da se oprobas u pisanju triler fikcija, bas si lepu pricu smislio.
I posveti se necemu, bilo sta sto nije sedenje i buljenje u jednu tacku