Strpi se malo strategija

Umri_muski

Legenda
Poruka
63.955
Cesta strategija kod zena....

Ali razlozi za tu strategiju su razliciti....

Nekima su to sto nemaju alat za donosenje odluka
Drugima sto nemaju alat za razumevanje odnosa ili osoba
Trecima je strah od odnosa
Cetvrtima je vaspitanje po vremenskom tajmingu, toliko ovo pa toliko ovo pa ovo itd...
Petima je stvar resavanja prioriteta, tj imam na tanjiru 5 stvari idemo 1 pa 2 pa 3 pa 4 pa 5 ne moze dve odjednom stvari da se resavaju..

Sta mislite od ovih 5 opcija, kako ide raspodela kod ljudi .....u procentima...koji su najzastupljeniji kod takvih stvaranja emotivnih seksualnih ili neseksualnih odnosa....a koji tip najmanje zastupljen...

Cetvrtima je vaspitanje po vremenskom tajmingu, toliko ovo pa toliko ovo pa ovo itd...
Petima je stvar resavanja prioriteta, tj imam na tanjiru 5 stvari idemo 1 pa 2 pa 3 pa 4 pa 5 ne moze dve odjednom stvari da se resavaju..

Sta mislite od ovih 5 opcija, kako ide raspodela kod ljudi .....u procentima...koji su najzastupljeniji kod takvih stvaranja emotivnih seksualnih ili neseksualnih odnosa....a koji tip najmanje zastupljen...

Primetila sam da ljudi odgovaraju na moje približavanje bolje nego što očekujem.
Ranije sam mislila da je najbolje da glumim nekakvog duha i da ni sa kim ništa ne razmenjujem, ali mi je to postalo mnogo dosadno.
U marketu kraj police sa šlagovima raspredem priču sa ženom, i toj priči izgleda da nema kraja... samo da negde obe ne žurimo!
Kod mene je preovladavao strah od bilo kakvih odnosa sa pripadnicima iste vrste, toliko da sam smatrala da sam nekakav vanzemaljac.
Ustvari, samo treba probrati.
Tražiti najbolje od najboljeg u svemu, pa i među ljudima!

Primetila sam da ljudi odgovaraju na moje približavanje bolje nego što očekujem.
Ranije sam mislila da je najbolje da glumim nekakvog duha i da ni sa kim ništa ne razmenjujem, ali mi je to postalo mnogo dosadno.
U marketu kraj police sa šlagovima raspredem priču sa ženom, i toj priči izgleda da nema kraja... samo da negde obe ne žurimo!
Kod mene je preovladavao strah od bilo kakvih odnosa sa pripadnicima iste vrste, toliko da sam smatrala da sam nekakav vanzemaljac.
Ustvari, samo treba probrati.
Tražiti najbolje od najboljeg u svemu, pa i među ljudima!
Bože ženo, što si brzopleta. Ja još tražim alat za razumevanje teme,
a ti već odgovorila.

mislim da je ovo apsolutna banalnost kojom niko ne bi trebao da se zamara
jer je besmisleno uopste razmisljati o tim stvarima na takav nacin i sa tim ciljem

mislim da si hteo da pitas nesto konkretnije ali si to lose upakovao u ove izlupetine gore?

Bože ženo, što si brzopleta. Ja još tražim alat za razumevanje teme,
a ti već odgovorila.
Evo radi tebe da navedem jos neke motive oovakvog responsa kod zena i muskaraca...
Pravljenje uticaja, tj prodavanje mzab.....
Dovodjenje do rasta cena usled poskupljenja robe koja se trazi.;.....
Izazivanje napetosti , sto je razlicito od ovog prvog, udaranja ceznje....napetoscu mozes da stvoris utisak da je osoba emotivno upletena tj da joj je stalo jer nema logicno objasnjenje zasto ima nemir a dupe joj ili mu je pomereno , vazi za oba pola efekat dupe pomeranja...

Eto tri nove ponude motiva...

Pseudonim: vatra, voda, vetar, brzo, odmah, sad ili nikad...
Odoh malo da plevim luk.
Vidimo se kad to završim! :zcepanje:
Ajd. To je prava terapija za nestrpljive. Priroda za sve ima svoj tajming.
Zasadiš aroniju, pa tri godine čekaš na prvi rod. Višnja sazri u maju, koliko
god bi bila nestrpljiva da sazri ranije.
Pa tako i ljudi imaju svoje vreme za nešto. Ne može sve biti onda kad ti
hoćeš i kako ti hoćeš.

Evo radi tebe da navedem jos neke motive oovakvog responsa kod zena i muskaraca...
Pravljenje uticaja, tj prodavanje mzab.....
Dovodjenje do rasta cena usled poskupljenja robe koja se trazi.;.....
Izazivanje napetosti , sto je razlicito od ovog prvog, udaranja ceznje....napetoscu mozes da stvoris utisak da je osoba emotivno upletena tj da joj je stalo jer nema logicno objasnjenje zasto ima nemir a dupe joj ili mu je pomereno , vazi za oba pola efekat dupe pomeranja...

Eto tri nove ponude motiva...
Ma davno je to Bora Čorba ispevao
''Mama mi je rekla, nedaj prve noći.:flert:
A te drgue noći možda neću moći'' :rida:

Tuga je to golema. Sve te razumem.

Ujelo me i ne pušta!
Spasila ga od mačka.
Mislim da imam novog ljubimca.
1716883376879.png

Ima protiv otrov za to...
Ista fora samo dodas jednu rec onom sto si mislio reci...

Npr krene prica o tome da li neko ima shemu , ljubav , seks....interesuje zenku ovakvog tipa....kao i svaku ,
A u odgovoru dodas rec....

Ne zavisi to od mene, da li cu naci ljubav i milost.....dodas milost i istim oruzjem dobijes efekat ....

Стрпљен спашен ....

Стави кофу воде и потопи ...Пустиће ...или ће се удави

Мислим да је мачак спашен .. а не гујица
Desna...
mačak mu je otkinuo rep, mora da boli.
Možda zato ne pušta.
Jadničak.
Ali, kako mala živuljka, a kako jak griz!
Ej, Bože, veliki Si!
Naćiću mu neku duboku plastičnu kutiju da stanuje dok se ne oporavi.
Izvinite za spam. Stvarno sam htela da plevim luk, ali levom-teško.

"Strpi se malo" je strategija za vaspitavanje dece, i to jedna od najvaznijih stvari. Dete kada nesto trazi, trazi to odmah, i ljuto je ako ne dobije odmah. Zato roditelji pribegavaju strategiji (zapravo, pravilnije bi bilo receno taktici) "evo, za 2 minuta, strpi se malo". I to je, zaista, bitno i dobro, jer tako se dete uci strpljenju i toleranciji.

E, sad, posto mnoge zene tvrde da su muskarci samo velika deca, mozda zato one na nama primenjuju tu taktiku.... :think:

Не боли је/га реп ... Често имају аутоматику да им сам отпадне .. и да мигољи ..да би предатору скренуо пажњу ...

Онда пробај кофу ...без воде... а скини гују са рукавиом ..и чекај ....

И пусти створење у природу ....тамо му је најлепше....а можда је/га чекају кући
Evo kako je pustio prst:
1716884857461.png

Svi li vole jagode, a ja samo trešnje! :zcepanje:
Naravno da ću da ga pustim. Koji će mi?

Back