Stronghold 3

• Začetnik teme Začetnik teme Wolf.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aff05f1bff.jpg

1cd9f583a4.jpg

584ca34ab7.jpg

Crusader i Age of empires 2 su najbolje igrice na svetu. Novi delovi mi se uopste ne svidjaju. Skinuo sam trojku i uopste mi se ne svidja,od price,pa do grafike i nacina na koji se igra. Predjoh dve misije,totalno bez veze.

Igra je ocajno uradjena...
Ovo su stvari koje meni najvise smetaju :
1. Mape su ocajno male !
2. Zgrade su nenormalno velike !
3. Ljudi jedu kao suntavi za 15 ljudi ti treba 10 kuca za hranu...
4. Ne moze da se usporava i ubrzava igra !
5. Kamera je ocajna !
6. Upravljanje vojnicima je takodje ocajno !
7. Svi vojnici mogu da ruse zid !
8. Vise ne mogu da se prave oni masovni zidovi...
9. Kopljanici nakon sto bace koplje napadaju bez oruzija koliko sam ja primetio...
10. Nema attack move opcije !
11. Mini mapa je sranje zivo !
Ovo su samo neke stvari kojih sam se setio jer sam vec obrisao ovo sranje...Prosto neverovatno kako mogu da naprave nesto ovako glupo !

Poslednja izmena:
Moram skinuti jer sam veliki fan Strongholda, ne znam zasto svi ostro kritikuju 2 i legends, po meni su mnogo bolje od crusadera, konacno sam u tim igrama mogao da gradim zamak kakav hocu, a da piksel ne bude velicine vojnika

mada je ipak gameplay u crusaderu nezamenjiv, ali je grafika znatno bolja u ova druga 2

Mislim da je trojka promasaj po ovome sto sam procitao u rivjuovima, al cu ipak probati, bar zbog map editor moda

Stronghold 3 je potpuni promasaj. Kamera je grozna, mape su male, sve je nekako nepregledno...

Jedian igra u ovom serijalu koja mi se ne dopada, zaista su mogli da naprave nesto bolje

Back