Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
Da li ste ga priredili svojoj voljenoj osobi, ali onaj pravi, nabijen erotikom, ne nesto iz zezanja 8) Kako ste se osecali? Da li vam je bilo neugodno? A ako niste nikada zasto ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sibirska:Odlicna tema!!! Jesam par puta sa bivsim deckom, al me smorio jer je trazio svaki putNije mi bilo neprijatno. Jednom je on priredio meni slicnu stvar...plakala sam od smeha!
![]()
![]()
![]()
Tommy_V:sibirska:Odlicna tema!!! Jesam par puta sa bivsim deckom, al me smorio jer je trazio svaki putNije mi bilo neprijatno. Jednom je on priredio meni slicnu stvar...plakala sam od smeha!
![]()
![]()
![]()
Pa mogla si ga podrzati malo...par saveta, i onda sledeci put bi VALJDA bilo bolje...
e da i bitna je atmosfera, muzika i kako je uopste doslo do toga...
Nisam! Zasto nisam?! Pa, upravo zbog ovog, gore navedenog. 'Ajte, molim vas... ne prilici ozbiljnom muskarcu, da se uvija i mazi, dok skida gace...sibirska:Odlicna tema!!! Jesam par puta sa bivsim deckom, al me smorio jer je trazio svaki putNije mi bilo neprijatno. Jednom je on priredio meni slicnu stvar...plakala sam od smeha!
![]()
![]()
![]()
Nina2:Da, muzika definitivno, kako to zaboravih da dodam pitanjima
Uz koju muziku ako se secate? 8)
sibirska:Nina2:Da, muzika definitivno, kako to zaboravih da dodam pitanjima
Secam se! Ne znam ko peva, ide nesto ovako: Fall in love in the elian, fall in love in his eyes... i naravno Madonna Erotica i Justify my loveToplo preporucujem...
Nina2:sibirska:Nina2:Da, muzika definitivno, kako to zaboravih da dodam pitanjima
Secam se! Ne znam ko peva, ide nesto ovako: Fall in love in the elian, fall in love in his eyes... i naravno Madonna Erotica i Justify my loveToplo preporucujem...
8) i dodajem Truth hurts - Addictive i Liberty X - Just a little 8)
Svi mi volimo Lenny Kravitza. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... :wink:Tommy_V:NPR: L.Kravitz - American Woman je za onu malo "vatreniju" varijantu sa agresivnijim nastupom
Tommy_V:Neee. madona je kad se zenskinja skida
Mada muzika zavisi od raspolozenja i zeljenog efekta...
NPR: L.Kravitz - American Woman je za onu malo "vatreniju" varijantu sa agresivnijim nastupom dok je naprimer za laksu varijantu moze naprimer Joe Cocker dok za ultra kratku, laganu akciju moze U2 October![]()
Julian_Duranona:Nisam! Zasto nisam?! Pa, upravo zbog ovog, gore navedenog. 'Ajte, molim vas... ne prilici ozbiljnom muskarcu, da se uvija i mazi, dok skida gace...sibirska:Odlicna tema!!! Jesam par puta sa bivsim deckom, al me smorio jer je trazio svaki putNije mi bilo neprijatno. Jednom je on priredio meni slicnu stvar...plakala sam od smeha!
![]()
![]()
![]()
Tommy_V:I jos jedna.. za agresivnije varijante...
[mislim da ste za sada sve primetile da vise volim agresivnije varijante 8)]
Kid Rock - Cowboy
a momci sa malo dlakavijim grudima mogu da probaju i Gun's 'n Roses - Welcome to the Jungle
vuk_:Pa i profesionalcima se zene smeju, ili se smeju sebi shto reaguju kako-reaguju na njih![]()
Mali savet zavodljivoj: ne uzimaj slatkishe pre predstave, vezbaj par dana pre takodje, jer bice tu shlaga za konzumaciju![]()