Striptiz klub

ne znaci da ce on da bude pod tvojom kontrolom ako odete tamo, da ces ti biti glavna, i tako dalje, u tom smislu. ako si svesna toga i nisi mu kao neka sto ga voda a on debil onda moze.

- - - - - - - - - -

ma jok njemu je glavno da si ti normalna

- - - - - - - - - -

tako ces najbolje da ga obradujes
mozda bolje nesto svetlo da ga tamo vodish
moguce da niste neka dark kombinacija
i ne previse da vodis

A vid Leona što ima maštovite ideje:zper:
Sećam se devedesetih devojaka što su stizale iz Moldavije, Rusije, Ukrajine..odakle sve ne...Uglavnom su ih angažovali po tim "divljim" strip barovima ili su konobarisale, prostituisale se..ali bilo je primera gde su se uspele snaći i na drugačiji način, udajom ili čak započinjanjem nekog svog malog biznisa. Jedno im je zajedničko, makar onima koje sam ja videla, a par i lično upoznala,
sve su bile prelepe i prirodne (ništa silikoni, tetovaže,pirsinzi) i onda je uz taj izgled njihov srpski sa specifič. naglaskom ruske mekoće bio izuzetno simpatičan, muškarcima sigurno i prilično erotičan..: ))

u jednom lokalu naruci jedan drug konzervu kikurukija, kupljen u nemackoj, ovde je u aldi-ju kostala konzerva 99 centa, ni jedna marka, njemu su naplatili 20 Maraka :rotf:

nikad mi masta ne manjka a ni iskustva

da moldavke, rumunke i ruskinje, mada rsukinje sam ja manje vidjao

He he, Sugi se predstavi kao producent i ponudi ni manje ni više nego snimanje za Virgin Records...Kasting za ženski pop dance band se obavlja na lokaciji Fruške Gore, Paragovo bb :rotf:

Za te bleshache sam mega menadzer jer kad ih spakujem u moj BMW X6 i odvedem na camel trophy na Frusku Goru same traze da im pokazem gde mi je rucna:hahaha: a onda mi ona pokaze koliko je strucna.Trtio sam ih toliko da sam se vec zabrinuo da ce EXIT ostati bez denserki.Sve ih redom krasi entuzijazam i pushacki talenat.

Za te bleshache sam mega menadzer jer kad ih spakujem u moj BMW X6 i odvedem na camel trophy na Frusku Goru same traze da im pokazem gde mi je rucna:hahaha: a onda mi ona pokaze koliko je strucna.Trtio sam ih toliko da sam se vec zabrinuo da ce EXIT ostati bez denserki.Sve ih redom krasi entuzijazam i pushacki talenat.

Kupi sovjetski terenac, nece te ostaviti a kada te uhvate smetovi imaces i bolje grejanje.

Bila sam u Mulen Ruzu u Deligradskoj, bila sam jedino zensko tamo. Mnogo je bilo dobro i obavezno treba probati. Skoro mi nije bilo negde tako zanimljivo. Jedna flasa piva je 450. Ulaz se ne placa. Igracice ce vam prici i zapoceti razgovor. Jedna je mesala gologruda na 30cm od mene, jedna mi je dirala kosu jer mi je bilo neprijatno da je gledam. Tada vam prilazi konobar i pita da platite dami pice. Mi se nismo upecali ali bi ona narucila viski ili neki koktel sto ko zna koliko kosta s obzirom na to da je pivo 450. Vole i da prilaze i sednu kod vas sto je isto izvlacenje para. To se nama nije desilo jer nije bilo mesta. Ali vam mahnu i slicno. zavodljive su. Neke nisu neke lepotice, neke izgledaju kao da prosecna zena igra i drzi se za sipku. Ali ima onih koje prave akrobacije na onoj sipci da samo blenes od zadovoljstva. Divis se igri, gipkosti. Bila je neka koja je bila dominantna, video joj se stav u ocima. Matora neka, nije izgledala nesto posebno. Ali je imala taj stav i osecala se prirodno i prijatno u svojoj poziciji i znala je da igra. Znala je posao. Bilo je onih koje su igrale i bolje ali ona mi se najvise dojmila. Izgledala je kao da uziva.

super to pice bi te bas kostalo
naravno pored izgleda trebas da znas da igras da se pravilno kreces i pomeras isto na sipci al ako ti ne viri ono iz ociju nisi neki majstor :lol:

pa imas te klubove ja znam dva nisam isla ali znam koji su. ali tamo te valjda malo deru za pice pa treba to imati na umu, mozda ti nekako i poture cice i sta znam. a neki highclass sigurno ima za neke krugove ono zatvorenog tipa i deep webovi i to haha. i ne samo highclass :eek:

pa imas te klubove ja znam dva nisam isla ali znam koji su. ali tamo te valjda malo deru za pice pa treba to imati na umu, mozda ti nekako i poture cice i sta znam. a neki highclass sigurno ima za neke krugove ono zatvorenog tipa i deep webovi i to haha. i ne samo highclass :eek:

Deru i na skupovima pa sam ja uvek pijan a kod njih kupim samo jedno pivo :mrgreen:

Makina se kupuje da se zna ko je baja a ko gologozija.

Kupi oldtajmer neki onda, da pomisle ljudi i da se razumes u kola a ne sa mo da imas pare.

Htela sam da decka obradujem i odvedem u striptiz klub. Interesovale bi mi cene pica, gde su devojke najgipkije na sipci tjst najgracioznije, da li se placa ulaz... Kakva su vasa iskustva sa Mulan Ruzom? Sta mislite gde bi se njemu najvise svidelo? Ako imate i neke korisne informacije koje nisam pitala, slobodno ih podelite:D
Moj drug ima dva kluba,,
Ako hoces mogu da ti sredim gratis..:mrgreen:
nece te kosta u kesu ni 1 din :lol:

Back