Striptiz klub

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Htela sam da decka obradujem i odvedem u striptiz klub. Interesovale bi mi cene pica, gde su devojke najgipkije na sipci tjst najgracioznije, da li se placa ulaz... Kakva su vasa iskustva sa Mulan Ruzom? Sta mislite gde bi se njemu najvise svidelo? Ako imate i neke korisne informacije koje nisam pitala, slobodno ih podelite:D

joj odrace te, uvalice ti sve i svasta

u USA kad sam bio 97 isli ja i devojka, ulaznica se nije placala pice je bilo malo skuplje no u normalnim lokalima, problem je jedino sto ona sto sluzi pice ako pita dal sme da sedne i sedne a naruci pice njeno pice je 5 puta skulje kostalo, tacn 20 $
tako je sigurno i u MR

joj odrace te, uvalice ti sve i svasta

u USA kad sam bio 97 isli ja i devojka, ulaznica se nije placala pice je bilo malo skuplje no u normalnim lokalima, problem je jedino sto ona sto sluzi pice ako pita dal sme da sedne i sedne a naruci pice njeno pice je 5 puta skulje kostalo, tacn 20 $
tako je sigurno i u MR
Uh, hvala ti na upozorenju:)

- - - - - - - - - -

pametnije ti da mu ti budes striptizeta povremeno i samo za njegove oci, a da ga vodis u "normalan" klub.
Pa ja bih prvo da pogledam kako se to radi strucno. :p Vodim ga i u normalne klubove, dobija sve:D

Uh, hvala ti na upozorenju:)

- - - - - - - - - -

Pa ja bih prvo da pogledam kako se to radi strucno. :p Vodim ga i u normalne klubove, dobija sve:D

molim, nema na cemu, a ima i drugih trikova, fakat je da ce mozda da ga odvuku ko u neku prostoriju ili dojde i nudi kao da igra ispred vas a onda ti uzme stoju
plus barijera u jeziku nesporazum a mozda i namerno to rade kako bi te odrali

molim, nema na cemu, a ima i drugih trikova, fakat je da ce mozda da ga odvuku ko u neku prostoriju ili dojde i nudi kao da igra ispred vas a onda ti uzme stoju
plus barijera u jeziku nesporazum a mozda i namerno to rade kako bi te odrali
Sigurno je namerno. Znaci, sta god da nam ponude pitam koliko to kosta.

Ako zivis u Srbiji i ne pokusavaj.Mi nemamo striptiz klub.Imamo samo kafancine gde igraju polugole,omatorele rkulje.To su ti mesta gde samo mozes ni kriv ni duzan da fasujes ili noz u plecke ili zatvor.
Nema ti kod nas kao ono u onom filmu sa Demi Mur gde u takva mesta dolaze samo zgodni intelektualci u smokinzima i svi fini i kulturni i gadjaju je dolarima.A striperke em utegnute em mlade em fine.
A ako zivis negde van,onda neznam.Verovatno da tamo moze tu i tamo da se nadje neki klasican striptiz bar.

Znas sta je igrica dobra? Da stavis periku i pricas sa francuskim akcentom i skroz promenis stajling ali da ostane nesto sexi. I onda ga muvas, perverzno, jer je to igra predigra. Eh kada bih mogla da naucim da pricam sa francuskim akcentom... Kako to da naucim, draga?
nije tesko to sa francuskim vezbaj malo, inace obozavam taj akcenat...za to ti onda ne treba striptiz bar, inace odlicna ideja, jos ako u medjuvremenu odes do toaleta, skines gacke i stavis mu ih u ruci, videces da nece nista da postoji za njega vise :)

Ako zivis u Srbiji i ne pokusavaj.Mi nemamo striptiz klub.Imamo samo kafancine gde igraju polugole,omatorele rkulje.To su ti mesta gde samo mozes ni kriv ni duzan da fasujes ili noz u plecke ili zatvor.
Nema ti kod nas kao ono u onom filmu sa Demi Mur gde u takva mesta dolaze samo zgodni intelektualci u smokinzima i svi fini i kulturni i gadjaju je dolarima.A striperke em utegnute em mlade em fine.
A ako zivis negde van,onda neznam.Verovatno da tamo moze tu i tamo da se nadje neki klasican striptiz bar.
bilo 90ih koliko hoces
a na zapadu ima klasicnih isto ko u holivud filmovima

Bila sam u Mulen Ruzu u Deligradskoj, bila sam jedino zensko tamo. Mnogo je bilo dobro i obavezno treba probati. Skoro mi nije bilo negde tako zanimljivo. Jedna flasa piva je 450. Ulaz se ne placa. Igracice ce vam prici i zapoceti razgovor. Jedna je mesala gologruda na 30cm od mene, jedna mi je dirala kosu jer mi je bilo neprijatno da je gledam. Tada vam prilazi konobar i pita da platite dami pice. Mi se nismo upecali ali bi ona narucila viski ili neki koktel sto ko zna koliko kosta s obzirom na to da je pivo 450. Vole i da prilaze i sednu kod vas sto je isto izvlacenje para. To se nama nije desilo jer nije bilo mesta. Ali vam mahnu i slicno. zavodljive su. Neke nisu neke lepotice, neke izgledaju kao da prosecna zena igra i drzi se za sipku. Ali ima onih koje prave akrobacije na onoj sipci da samo blenes od zadovoljstva. Divis se igri, gipkosti. Bila je neka koja je bila dominantna, video joj se stav u ocima. Matora neka, nije izgledala nesto posebno. Ali je imala taj stav i osecala se prirodno i prijatno u svojoj poziciji i znala je da igra. Znala je posao. Bilo je onih koje su igrale i bolje ali ona mi se najvise dojmila. Izgledala je kao da uziva.

Za vreme EXITA se pojavi copor striptizeta a angazmana vrlo malo pa se moze za sitan kesh natrtiti svaka koja nije uspela da se angazuje na stejdzu.Toliko sam se natrtio svakojakih muzicarki i umisljenih umetnica da sam se zapitao da li te lodache na EXIT dolaze na trpanje ili da muziciraju.

Poslednja izmena:
nije tesko to sa francuskim vezbaj malo, inace obozavam taj akcenat...za to ti onda ne treba striptiz bar, inace odlicna ideja, jos ako u medjuvremenu odes do toaleta, skines gacke i stavis mu ih u ruci, videces da nece nista da postoji za njega vise :)

A vid Leona što ima maštovite ideje:zper:
Sećam se devedesetih devojaka što su stizale iz Moldavije, Rusije, Ukrajine..odakle sve ne...Uglavnom su ih angažovali po tim "divljim" strip barovima ili su konobarisale, prostituisale se..ali bilo je primera gde su se uspele snaći i na drugačiji način, udajom ili čak započinjanjem nekog svog malog biznisa. Jedno im je zajedničko, makar onima koje sam ja videla, a par i lično upoznala,
sve su bile prelepe i prirodne (ništa silikoni, tetovaže,pirsinzi) i onda je uz taj izgled njihov srpski sa specifič. naglaskom ruske mekoće bio izuzetno simpatičan, muškarcima sigurno i prilično erotičan..: ))

Za vreme EXITA se pojavi copor striptizeta a angazmana vrlo malo pa se moze za sitan kesh natrtiti svaka koja nije uspela da se angazuje na stejdzu.Toliko sam se natrtio svakojakih muzicarki i umisljenih umetnica da sam se zapitao da li te lodache na EXIT dolaze na trpanje ili da muziciraju.

He he, Sugi se predstavi kao producent i ponudi ni manje ni više nego snimanje za Virgin Records...Kasting za ženski pop dance band se obavlja na lokaciji Fruške Gore, Paragovo bb :rotf:

Back