Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
u paz stvarno nova godina...najbolja fora koju je jedan lik odradiJo...kaze lik caletu i kevi uplatiJo sam za docek u hotelu 100 jevreja sam puko za sve, a cale e ako si tolk`o puko evo ti 150 da kupis i nesto da obuces...i on se spremi sve i krene za novu god ode u kafic gde slobodan ulaz i samo se placa pice....a ostalo mu 150jevreja
to se zove budala
jeste ovaj zaki pravi sacekuse i prepada jadne cedne devojke na ulazu ovde
zaki razocarao si me...pa da sam to ja, ja ne bi potrosiJo samo 300 kinti na alkohol to vece...jel ipak sta mozes da uradis sa 300 kinti...4-5 vinjaka...to je nista
ama moram..vidis kakve su...nece da se skidaju....pa zar toliko puno trazimo?
ti si poznata stipsa..kupio bi jedno pivo i onda se grebao celo vece...nemoj da farbas posten narod ovde
jeste ja sam stipsa...uzi sam od pacijeg dupeta...
ako ako samo ih prepadaj...kad neka nece sama da udje nateras je...stanes na ulaz i kad prodje vikens..juhuuuuu vidi sta ja imam za tebe ...to sigurno pali
A gle ona na poslednjoj slici tamo,trecoj,tamo gde mu se vidi guza,s leve strane skroz cica sedi,sto je prekrila ochi, stidi se K'o ja...Pijuuuu...bljak sto je gadan.Neki ljigavac Ma sta tu neke frikove s neta stavljas,gle di sam ja bila i sta sam ja vid'la
Svaka hoce krzno da ti otme???Zak nam tako popularan a?E pa ja sam ti mLogo ljubomorna zenka, pa cu te prepustiti njima Eto,zivot je surov,a ja solidarna,spremna na zrtvu...uhhhh...