Стрипови

sandman_endless_1010.jpg

Neil Gaiman, genije koji je stvorio Lucifera, pojavio se sa još jednim remek delom, Sandman-om.
Ko nije pročitao, podhitno da je skinuo sa neta sve knjige!

Kog Lucifera?
Ja znam nesto vezano za Modesti Blejz, mada nisam citala, Ja, Lucifer, znam da postoji novela, to da, ali htedoh da kazem nisam citala strip tu epizodu i ne znam uopste da li postoji. Cula sam za Dete Lucifera, ali s ovim naslovom I, Lucifer nisam.

Луцифер:
Lucifer16.jpg

Цртач је био инспирисан ликом Дејвида Боувија. Занимљиво је да ово није једини стрип јунак који рађен по Боувијевом лику, човек је очигледно врло интересантан ауторима стрипова. :mrgreen:

Ако већ имамо тему о филмовима, књигама, можемо и ово. Да ли овде има читалаца и колекционара стрипова? Ја морам да кажем да сам велики љубитељ већ 12 година и колекционар, поготово италијанске школе.

Ja hocu da pocnem da ih citam,da li bi neko mogao da mi preporuci neke dobre???

Hvala unaprijed

Био сам у БГ прошле недеље и накуповао сам се. Прво у ''Дарквуду'', па онда код ''Алана Форда''. Иако ме је избор мало разочарао, нису имали баш оно што ме је највише интересовало, мислио сам да ће бити већи избор старих стрипова.

Ja hocu da pocnem da ih citam,da li bi neko mogao da mi preporuci neke dobre???

Hvala unaprijed

Зависи која тематика и жанр те интересују... Вестерн, хорор, историја, окултизам, мистерије, авантуре...

Ja sam u početku čitao sa interneta, pa sam izvalio da ima stripoteka na zelenom vencu. Onda krenuo da kupujem. Sad je i pre 2 godine krenuo Veseli Četvrtak tako da si na kiosku mogao da nađeš sve što te zanima. A i nisu skupi(Mada ako hoćeš nešto "jače", odreši malo kesu :D)

Био сам у БГ прошле недеље и накуповао сам се. Прво у ''Дарквуду'', па онда код ''Алана Форда''. Иако ме је избор мало разочарао, нису имали баш оно што ме је највише интересовало, мислио сам да ће бити већи избор старих стрипова.

Зависи која тематика и жанр те интересују... Вестерн, хорор, историја, окултизам, мистерије, авантуре...

Misterije sounds good

Back