Streß 2

Grešiš. Ne znam zašto se život sa nekim smatra krajem strasti. Sasvim je normalno u braku imati odnose skoro svaki dan, nekoliko puta dnevno. Tako da na mesečnom nivou prelazi 30 puta svakako. Mislim, tu ste, blizu, češće nego kada se povremeno viđate. Kako, i zašto onda odolevati? :)

- - - - - - - - - -

Drugo je kada ti se neko smuči, kao biće, osoba... Ali to onda više nije brak, samo tužna, formalna zajednica gde je pitanje dana da se stavi tačka i oboje oslobode, prodišu...

Cuti... ne smem ni da napisem realnu prosecnu brojku... ali cenim da su ove godine u kojima smo i godine za ljubav i strast... necu valjda u 40im da radim te stvari :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Tebi smeta što Čile preferira seks kao lek.Nije to ništa loše, uglavnom znači da je zdrava.

Pa sad... jel Cile zdrava ili nije... to je vec diskutabilno... :malav: ali terapiju ne propusta :lol:

- - - - - - - - - -

Čitam ove gluposti i smejem se
Baš ste vickasti

- - - - - - - - - -

Mislim da je bolje ćutati nego ispadati glup :aha:

Pa sad nam nista nisi rekla... a cenim da je Ljubinka jos bolja... u toj racunici... :lol:

Ima 14 dana da nemam apetit
Sad nije smijesno smršala sam 3 kg što nije strasno jer imam ja fore to jest materijala

Iako me nervira sto moram da vučem hlače gore jer mi fali to 3 kilograma

A mene i dalje brine što je nestao apetit

Iako je tema pomalo smiješna mene to stvarno brine

samo tri kilograma, ihaa dobra si
probaj za 20 dana da ti se konfenciski boroj smanji za dve velicine :lol: velika mi zadnja rupa na kaisu, moram da probusim dodatne
imam i recept, spavaj 5 sati dnevno, radi 14h, jedi jednom dnevno....mogla bi da prodam recept holuvudskim zvezdama pare da namlatim :lol:

samo tri kilograma, ihaa dobra si
probaj za 20 dana da ti se konfenciski boroj smanji za dve velicine :lol: velika mi zadnja rupa na kaisu, moram da probusim dodatne
imam i recept, spavaj 5 sati dnevno, radi 14h, jedi jednom dnevno....mogla bi da prodam recept holuvudskim zvezdama pare da namlatim :lol:
Ili npr.rodis dete dvoje troje... nikad vise ne spavas u cugu vise od par sati... jedes kad ti nije do jela... pojedose ti dzigericu... i eto... ako hocete da budete mrsave :malav:

Back