Stres, bes i tersanje

fidomeme

Zainteresovan član
Poruka
378
Kako se resavate ovih problema? Ja se ocas posla nanerviram, npr ako mi se pokvari slika na TV dog pratim nesto (obicno to bude top gear na b92 ali mi rikne slika), pocnem nesto da radim oko kuce a kao da neko ide za mnom i sve mi potura nogu, zasta god se uhvatim krene mi naopako...
Neke osobe iz moje okoline (blize) vide da me mogu lako bacit u vatru, pa dodaju gas da me napucaju sto vise, problem je sto brzo izgubim kontrolu sa vecim adrenalinom i dobijem snagu...pa se bojim da nekog ne odsarafim...

Sta da radim? Ovo traje vec nekih 5meseci i postepeno se razvijalo. Na pocetku je bilo malo a sad da ne pricam...Cim sam ostao bez posla kola su krenula nizbrdo...

Pre sam vozao bajs ali sad je kisa,hladno...maltene nemam aktivnosti

Hehe...a sad stvarno...
Vidis bes ti je kao i droga, sto vise sebi oduska das to ti se cesce desava, a takvo stanje pocne cak i prikriveno da ti se dopada (kad nemas kontrolu i mozes reci sta god zelis jer imas opravdanje da si rekao u afektu).
Ali fora je da postanes svestan da zapravo i sam prizivas bes u sebi.
Budi disciplinovan i zaustavi ga pre nego sto izleti, ako ne mozes da vozis bajs ti trci, ja trcim i po kisi (na Olimpu), nista sto jedna kabanica ne moze da resi.
Drz se! :)

Hehe...a sad stvarno...
Vidis bes ti je kao i droga, sto vise sebi oduska das to ti se cesce desava, a takvo stanje pocne cak i prikriveno da ti se dopada (kad nemas kontrolu i mozes reci sta god zelis jer imas opravdanje da si rekao u afektu).
Ali fora je da postanes svestan da zapravo i sam prizivas bes u sebi.
Budi disciplinovan i zaustavi ga pre nego sto izleti, ako ne mozes da vozis bajs ti trci, ja trcim i po kisi (na Olimpu), nista sto jedna kabanica ne moze da resi.
Drz se! :)

....:ok:

Back