Streljastvo vazdusna puska pomoc

zabrinuti suprug

Obećava
Poruka
68
Zamolio bih za pomoc.Nije bas za airsoft ali se nadam odgovoru.
Cerkica mi puca lijepo i u klubu zele da je forsiraju sada.Umjesto pistolja koji joj dobro ide s obzirom na nedostatak takmicarki u pusci dali su joj pusku klasicna vazdusna 10m preklapaca i sa njom.pocinje takmicenja
Moje pitanje dobra puska za sportsko streljastvo po standardima 4.5mm
Ove puske koje gledam sa takmicenja na tv kao da su sci fi ni ne lice od onih u prodavnicama plus ne znas gdje kupiti pa me zanimaju 2 do 3 preporuke kao i preporuka za air targeting sistem kao sius npr samo jeftiniji ako postoji.hvala vam puno.ljudi ako ima pomoci😀

Zamolio bih za pomoc.Nije bas za airsoft ali se nadam odgovoru.
Cerkica mi puca lijepo i u klubu zele da je forsiraju sada.Umjesto pistolja koji joj dobro ide s obzirom na nedostatak takmicarki u pusci dali su joj pusku klasicna vazdusna 10m preklapaca i sa njom.pocinje takmicenja
Moje pitanje dobra puska za sportsko streljastvo po standardima 4.5mm
Ove puske koje gledam sa takmicenja na tv kao da su sci fi ni ne lice od onih u prodavnicama plus ne znas gdje kupiti pa me zanimaju 2 do 3 preporuke kao i preporuka za air targeting sistem kao sius npr samo jeftiniji ako postoji.hvala vam puno.ljudi ako ima pomoci😀
Ne znam sada,nisam skoro imao vazdusaru,ali ranije su cehoslovacke bolje od nasih zastavinih.Valjda ce se javiti neko kos e sada bavi s time.

Pa vidi iz RS sam klub ima 3 pistolja.Ona ima rezuktate jedina i u pistolju i pusci i uzela je vec par prvih mjesta.Sad znam da one olimpijske se prave za strijelca i kostaju bogatstvo al da joj bar pomignem nekim kvalitetom..Sta se moze nabaviti u srbiji ili bih.Da valja da lici na nesto za napredne takmicare i takmicenja

Remington, Walther ili Anschütz sigurno imaju nešto što bi odgovaralo. Ne verujem da je problem kupiti nešto direktno od njih, ne kupuješ tenk, a može da se desi i da prođeš jeftinije. Vidi s tim likovima iz kluba, oni bi morali da znaju šta se trenutno kod nas nudi, a da vredi. Ako te ne mrzi da tražiš kroz gomilu klipova, Dare sa DumDum kanala je dosta testirao tih vazdušnih, pored ocenjivanja, obavezno kaže gde mogu da se nabave i cene. Evo link https://www.youtube.com/@DumDum_channel
Vodi malecku i na IPSC, to kad vidi možda i batali te vazdušne zezalice.

Back