Strelac

Vodolija je npr lukav znak ona jeste intelektualan znak kao i Djevica Blizanac jel imaju ljudski element covjek um.Al se nece potuci za svojz ideju uteci ce kao kukavice nisu bestijalne kao hrabri Lav ili Ovan al Ovan i Lav nemaju kefalo i razum za pobjedu samo hrabrost golu.Moras biti spoj pameti i snage.Kentaur covjek koji napada ali sa umom on je i covjek ali i konji.Moze da trci da misli ali i da te pogodi Strijelom.Kentaur je napadac po prirodi nije pacifista Kap Vodolija bezopasni cikica koji poliva vodu ili Djevica savrsena nevina zena

Ostavio bih istoričarima kralja Petra i Franka i Staljina.A mislim čak da niko od njih nije ni rođen sa Asc u Strijelcu.
Objavio sam ovo upravo zbog onih koji su rođeni s tim Ascendentom.Da se ide pravim redom,jer ako se slažeš,natalna karta počinje znakom koji se uzdizao na Istoku u trenutku našeg rođenja ili Ascendentom,odnosno stepenom Ascendenta.

Ostavio bih istoričarima kralja Petra i Franka i Staljina.A mislim čak da niko od njih nije ni rođen sa Asc u Strijelcu.
Objavio sam ovo upravo zbog onih koji su rođeni s tim Ascendentom.Da se ide pravim redom,jer ako se slažeš,natalna karta počinje znakom koji se uzdizao na Istoku u trenutku našeg rođenja ili Ascendentom,odnosno stepenom Ascendenta.
Podznak i Mars Strelac ti je Franjo Tudjman koji je pobjedio u ratu.Dobio nezavisnu Hrvatsku.Onda podznak Strelac ti je Angela Merkel, Strelac je Emanuel Makron koji dobija sve izbore u Francuskoj.Mjesec u Strelcu je Erdogan itd

Jupiter rusi razum.Jupiter rusi gravitaciju Saturn.Ideologija je Jupiter.Vatikan je od svoje ideologije napravio bogastvo vlada svijetom.Cercil Strelac sam je rekao da je u zivotu srljao iz propasti u propast bez gubitka entuzijazma.Mnogo je jeo mnogo je pio i mnogo osvajao plus zivio preko 90 godina.Pusio je pio,pio tablete,zivio ludacki nezdravo smijao se sam sebi.A sve je nadigrao rivale

To je znak koji sve sto zacrta ce da ostvari zato sto vjeruje do kraja u svoja ucenja.Da ga cijeli svijet ismijava nece ga to demoralisat trrdoglavo ce juriti ideal i pobjedice.Vjera je jaca od Razuma,nauke,zakona svih vrata i ogranicenja to stvara svijet.Zato nikad nisam volio Djevice,Blizance jel koliko god su umni i razumni ljudi nemaju petlje za velike stvari pobjede,ne umiju da rizikuju.Merkur je mala planeta njen dijapazon djelovanja je lokalan.Robuje Saturnu kao vecina planeta Jupiter sa Saturnom brise patos

I još o znaku Strijelca,navod sa "Astroriznice",autor Bojan Šojić :
"Muški je i jesenji. Od delova tela upravlja butinama i preponama. Zbog svojih svojstava, često uzrokuje rođenja s viškom udova, ćelavost, epilepsiju, probleme sa očima ili slepilo. Uvek uzrokuje opasnosti od životinja, gubitak udova ili opasnosti od divljih zveri."

Na rečeno od strane Valensa bih dodao važan detalj.Kao dvotjelesni znak,Strijelac simbolizuje i dvojnost karaktera rođenih s ovim Asc,pa su onima koji su rođeni sa stepenom Asc u prvoj polovini znaka(zaključno sa 14°59'♐) pripisane ljudske osobine.Druga polovina znaka,od 15°00' do kraja znaka ♐,i shodno tom,oni sa Asc u njoj,opisani su kao divlji.

I još o znaku Strijelca,navod sa "Astroriznice",autor Bojan Šojić :
"Muški je i jesenji. Od delova tela upravlja butinama i preponama. Zbog svojih svojstava, često uzrokuje rođenja s viškom udova, ćelavost, epilepsiju, probleme sa očima ili slepilo. Uvek uzrokuje opasnosti od životinja, gubitak udova ili opasnosti od divljih zveri."

Na rečeno od strane Valensa bih dodao važan detalj.Kao dvotjelesni znak,Strijelac simbolizuje i dvojnost karaktera rođenih s ovim Asc,pa su onima koji su rođeni sa stepenom Asc u prvoj polovini znaka(zaključno sa 14°59'♐) pripisane ljudske osobine.Druga polovina znaka,od 15°00' do kraja znaka ♐,i shodno tom,oni sa Asc u njoj,opisani su kao divlji.
Generalno daje jake noge

Back