STRELAC-STRELAC KAKVA KATASTROFA

E pa i ja sam Strelac-Strelac.Mada mislim da je vazno gde nam se planete nalaze.Kazu da su zene
Strelci najbolje zene!Mnogi nas vole zbog diplomatskog stava a vertovatno i zbog vedrog pogleda na zivot.Licno sto zamislim u zivotu to i ostvarim.Bar ono sto od mene zavisi.Ostalo je visa sila.

Samantha Jouns:
UH mrizm STRELCEVE MUSKE!!! Mene muci vec mesecima STRELAC- BLIZANAC,..mislim nije da sam luuuda za njima ali nema dana da ne pomislim na njega,....:(:(:(
Odvratni su: hladni,nemaju osecanja,avanturisti,treba im punooooooo slobode i prostora i ogroman stepen tolerancije...

Ja sam strelac u horoskopu i imala sam vezu sa mushkarcima strelcevima.... mogu samo reci da je jako teshko pratiti i razumeti te osobe

Ja sam Strelac-Riba sa Mesecem u Lavu.U principu sam izraziti Strelac posto imam 4 planete u ovom znaku.Ono sto mi se definitivno ne svidja kod mene je to sto cas hocu nesto,cas necu,onda se odusevim necim,da bi se posle potpuno ohladila.Ipak,cini mi se da su zenski strelcevi dosta razumni,za razliku od muskih(potpuno neuravnotezeni likovi),ambiciozne smo,imamo jedan diplomatski nastup,a u vezi smo pre svega prijatelji.Mislim da su zenski strelcevi dosta prisebnije,za razliku od muskih... :mrgreen:

Back