StreetBeefs - Ulične borbe

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.439
Borbe rukom u ruke na javnim mjestima, između pojedinaca ili grupa ljudi.
Ulična borba može uključivati oružje, više protivnika i nema pravila. Mjesto je obično javno mjesto (npr. Ulica), a tuča ponekad rezultira ozbiljnom ozljedom ili povremeno čak i smrću.
Borbe su ipak često sporazumne sa obje strane. Borbe se mogu sporazumno izbjeći ali sve je do učesnika. Borbe su ponekad vrlo brutalne.
E sad da li je to sport, rekreacija ili nešto treće, pitanje je?

Ja ne znam druze sta si ti gledao!? Ja pratim streetbeefs i nikad nisam video klip da s neko bori golim pesnicama,isto imas boks,kik-boks i mma zasebno i u svakoj disciplini nose rukavice.Sve je isto ko i u profi sportu,imaju sudiju i pretpostavljam i lekara sa strane.Dakle sve uslove imaju,jedino sto se razliku od profi borbi je to sto se borbe odigravaju spolja i rade ih amateri sa ulice.

Ako nisi, sad vidiš da ima i bez rukavica, čak i bez zaštitnih zavoja, kaciga bez ičega.. čista i fer borba sa odredjenim pravilima. Ideja osnivača i vlasnika StreetBeefsa je da se umjesto divljih, surovih, često i tragičnih tuča, organizuje fer i korektna borba, bez ljutnje, bez osveta.. naravno revanš je uvijek moguć.

Kao što si mogao da vidiš mnoge borbe su sa ali i bez rukavica.. ako akteri odluče da mogu i bez njih, nikakav problem.

Back