STREET RACING (Drift, Drag, . . . .)

Za performance automobile uvek jesu.

Meni i najmanji detalj na Mustangu bude poprilicno skup (jednom se na Mustangu aktivirao sistem protiv kradje; naplatili mi $400 da to skinu. A samo onaj mali bocni prozor me kostao oko $250). A za pickupa ceo servis (zamena ulja i sve provere na njemu) kostalo me svega $50, dok je za Mustanga $170.

cosworth:
The Engine

* YBG 1993cc block, 16 Valve, turbocharged, 224 bhp engine.
* Bore/stroke: 90.82 mm/76.95 mm.
* Revised head and cylinder block.
* Improved cast iron exhaust manifold.
* 4WD Cosworth model's intercooler was enlarged by 25% to further aid charge cooling.
* Catalytic converter.
* Ford EEC IV Management.
* Fuel injection used Weber/Marelli equipment.
* Max torque: 214 lb ft at 3,500 rpm.

Gearbox and Transmission

* Ferguson patented 4x4 transmission with Ford MT75 gearbox.
*

Internal ratios: 1st, 3.62; 2nd, 2.08; 3rd, 1.36; 4th, 1:1; 5th, 0.83
*

Final drive: 3.62:1, 22.24 mph per 1,000 rpm in 5th.
*

Single dry plate clutch.

Chassis

* Hydraulic power assistance, rack and pinion, lock-to-lock: 2.6 turns.
* Front: Via MacPherson struts, unique RS spring rates, monotube gas damping, thickened (30 mm) anti-roll bar.
* Rear: Separate springs and single tube gas dampers, plus 18 mm rear anti-roll bar, spring rates as per previous 2WD Cosworth.

Brakes

* Front: 278 x 24 mm (10.94 x 0.94 in).
*

Rear: 273 x 20 mm (10.74 x 0.79 in).
*

System: Four wheel ventilated discs with ABS electronic anti-lock braking and hydraulic assistance.
*

Wheel & tyres

* Wheels: Unique RS 7 x 15 in alloys.
*

Tyres: Bridgestone ER90 205/50 ZR 15 on UK cars.

Body Work and Interior

* 4 Door Saloon
*

Cd: 0.322. 1
*

Construction: Unitary steel with RS polyurethane panels including front and rear spoilers, side sills and bonnet louvres. Dimensions: Overall length: 4,494 mm (176.9 in); width, 1,698 mm (66.8 in); height, 1,376 mm (54.2 in); wheelbase, 2,608 mm (102.7 in); kerb weight: 1,280 kg (2,816 lb), add 10 kg (22.05 lb) for Cat model.

Available colours where

* Diamond White
* Flint Grey
* Metallic Magenta

Optional extras where

* Black leather interior
* Air Conditioning
* On board fuel computer
* Electric tilt and slide sun roof.

Performance & Economy (Manufacturer's figures)

* Max speed: 150 mph.
*

Acceleration: 0 60 mph, 6.6 sec.

WOW, Pa ti si procitao broshuru . . . . . . .

ja bih bas volio da gedam neki street racing ali za koju godinu cu fino da kupim neki auto malo stariji mozda neku bubu ili tako nest nesto slicno zastavi mozda,spusticu joj branik(orednji i zadnji) ona sranja sa strane sto imaju kad se ulazi u auto cu isto da promjenim i spustim,iznutra metalno ono gdje stoje noge,mislim ono sto ima od aluminijuma od cega li je,promjeniti retrovizore,unutra staviti trkacki volan,neke bolje presvlake za sjedista, papucice metalne ali bas da se vidi da su metalne,jace zvucnike staviti pozadi,motor ne mora da bude jaci samo da nije sad preslab dovoljno je da moze da uvatio oko 220 na sat netreba mi nista jace,kocnice,.... i te stvari cu isto staviti malko bolje... nitro mi ne treba jer je skup,obajcu ga u tamno plavo ili jaku crvenu,sare po njemu cu smisliti kako ce da izgledaju,felme cu isto da stavim neke malo bolje da su metalne i da mocno izgledaju,ili cu da haubu,krov i to obojam u crno a ostalo u narandzasto ima na tokio drift onakav jedan mislim da je ono corrveta c6 nisam siguran,i maknuo bi znak proizvodjaca i stavio svoj

i to bi bilo to

pozz

<<<Shadow>>>:
ja bih bas volio da gedam neki street racing ali za koju godinu cu fino da kupim neki auto malo stariji mozda neku bubu ili tako nest nesto slicno zastavi mozda,spusticu joj branik(orednji i zadnji) ona sranja sa strane sto imaju kad se ulazi u auto cu isto da promjenim i spustim,iznutra metalno ono gdje stoje noge,mislim ono sto ima od aluminijuma od cega li je,promjeniti retrovizore,unutra staviti trkacki volan,neke bolje presvlake za sjedista, papucice metalne ali bas da se vidi da su metalne,jace zvucnike staviti pozadi,motor ne mora da bude jaci samo da nije sad preslab dovoljno je da moze da uvatio oko 220 na sat netreba mi nista jace,kocnice,.... i te stvari cu isto staviti malko bolje... nitro mi ne treba jer je skup,obajcu ga u tamno plavo ili jaku crvenu,sare po njemu cu smisliti kako ce da izgledaju,felme cu isto da stavim neke malo bolje da su metalne i da mocno izgledaju,ili cu da haubu,krov i to obojam u crno a ostalo u narandzasto ima na tokio drift onakav jedan mislim da je ono corrveta c6 nisam siguran,i maknuo bi znak proizvodjaca i stavio svoj

i to bi bilo to

pozz

Na Tokyo Driftu je Mazda RX-7!!!!!!!!!!!!!

Back