pirattik
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
OBAVEZNO pogledajte David Blaine - Street Magic a ako ste gledali zanimaju me vasi utisci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ne bi ovo trebalo da bude pod 'filmovi'?pirattik:OBAVEZNO pogledajte David Blaine - Street Magic a ako ste gledali zanimaju me vasi utisci
KamionskaMačka:zar ne bi ovo trebalo da bude pod 'filmovi'?pirattik:OBAVEZNO pogledajte David Blaine - Street Magic a ako ste gledali zanimaju me vasi utisci
svejedno,sta je to?sf ili horor,jer ne vidim neku drugu radnju koja ima veze sa naucnom fantastikom...
![]()
![]()
![]()
onim ljudima koji su pored njega nije delovalo smesnocLick - OR - Die:trikovi sa kartama su mu dobri, a jeftini poku$aji levitacije su vi$e nego ochajni.. ma sme$ni![]()
pirattik:onim ljudima koji su pored njega nije delovalo smesnocLick - OR - Die:trikovi sa kartama su mu dobri, a jeftini poku$aji levitacije su vi$e nego ochajni.. ma sme$ni![]()
sta mislis o tome?
pd jedan ja sam zensko.....pirattik:KamionskaMačka:zar ne bi ovo trebalo da bude pod 'filmovi'?pirattik:OBAVEZNO pogledajte David Blaine - Street Magic a ako ste gledali zanimaju me vasi utisci
svejedno,sta je to?sf ili horor,jer ne vidim neku drugu radnju koja ima veze sa naucnom fantastikom...
![]()
![]()
![]()
Izgleda glupo svako ko je pametan kad ne treba.
Da si pogledao pa stavio post kao sto ti pise znao bi zasto ovo spada u sf
ajmo ovako:KamionskaMačka:pd jedan ja sam zensko.....pirattik:KamionskaMačka:zar ne bi ovo trebalo da bude pod 'filmovi'?pirattik:OBAVEZNO pogledajte David Blaine - Street Magic a ako ste gledali zanimaju me vasi utisci
![]()
![]()
![]()
Izgleda glupo svako ko je pametan kad ne treba.
Da si pogledao pa stavio post kao sto ti pise znao bi zasto ovo spada u sf
:? :?
pa zashto,koliko sam shvatiLA to je neki mađioničar?
izvini,ako sam te uvredila....![]()
![]()
![]()