Ocean_state
Domaćin
- Poruka
- 3.809
Jesam ali ovo je....Prosto mi je zhao.Tamplja_90:ocje da kazhe da je bolid....nisi skontao do sada?
ne znam,meni su od tih poz. lichnosti super Opra & Angie...))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ali ovo je....Prosto mi je zhao.Tamplja_90:ocje da kazhe da je bolid....nisi skontao do sada?
ne znam,meni su od tih poz. lichnosti super Opra & Angie...))
myst:ne i nije. da li bi ti usvojila dva deteta, otisla da se porodis bogu iza tregera(dobro, dobro, to je vec bio marketinski trik, ali opet...), dala gomilu para u humanitarne svrhe. by the way, andjelina nije "silikonjara", pogledaj starije filmove, pa onda komentarisi. a i rekao sam da nema bas nekakav glumacki talenat, ali za mene jeste zvezda, jer umesto da trosi pare samo na skupu garderobu, kola ili narkotike, daje nesto i onima kojima to itekako treba. pre bi trebalo da nam takvi ljudi budu idoli, nego neki odredjenio...
a za britni, pa ako ti tako definises nju kao trudnicu, tj. kao nosac nerodjenog deteta... ma sta se ja proseravam, bre nema vece seljancure od nje, nije imala drugi nacin da se reklamira, pa izvodila nekakav gay fazon sa madonom...
a madona? pa da je istrajala, jeste vala, za matoru babu, jos se dobro drzi, verovatno svaki dan zahvaljuje bogu na botoxu. ah, ali zaboravio sam, ne bogu, pa ona je kabalista. od svih njih, jedino se vise zgrazavam kad vidim i cujem za bila gejtsa, mada mu se i bezgranicno divim kako nas je sve zajebao
Keeper:gluposti.
u srednjoj se uchi a na fakultetu studira.
samo oni koji ne znaju da studiraju uche-bubache na fakultetu.
takve proste stvari kao shto je uchenje-bubachenje je nivo srednje shkole i tad se pravi dobra baza za dalje studiranje.
srecna lalica:Nije tacno da su poznanstva u skoli povrsna...daj molim te,pa to su ljudi sa kojima provodis najvise vremena...I ako te nekad ispale bar imas lep period iza sebe...Retkost je u stvari da te neko ispali cesce je da svako krene svojim putem(tesko mi je da pomislim na to)...
Slusaj iskreno glupo je da gledas na to kao da te niko ne podnosi i da su ljubomorni...Pogledaj malo i sebe!Jer ti se desilo da si nekog zakopala...da on nije znao a da si se ti javila pa je dobio manju ocenu...sigurno jeste...
Imam i ja ljudi koji su takvi i bas zbog toga ih ne podnosimo i isto moji drugovi ih zezaju.Znam znaju i da budu surovi,ali jbg tako je!ali ima i ljudi sa svim peticama,jako pametnim pa ih svi vole...eto sedim sa takvom devojkom u poslednjoj klupi...
Mislis Evil?Don't get mad,get even
Zasto svi toliko naglasavaju to...... smesnonatasha:jesam dobar djak, zato sto pamtim na casu vise od pola, kuci skoro nista i ne ucim
Kakve jebane veze jebano ima jebani uspeh i sa jebanom popularnoscu u jebanoj skoli?Imam i ja ljudi koji su takvi i bas zbog toga ih ne podnosimo i isto moji drugovi ih zezaju.Znam znaju i da budu surovi,ali jbg tako je!ali ima i ljudi sa svim peticama,jako pametnim pa ih svi vole...eto sedim sa takvom devojkom u poslednjoj klupi...
Da,ybt,svi koji imaju dobro ocjene to neprestano naglashavaju...ja da imalo ucim,naglasila bih to itekako!:Idol::Zasto svi toliko naglasavaju to...... smesno