streberice .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
evo upoznao sam neku strebericu / krscanku . sve nesto milo pristojno i drago pa me zanima jel to maska da me uvuce u svoju vjeru ili stvarno postoje pristojne , mile , drage i skromne zene . jucer je naprimjer heklala umjesto gledala televiziju .

Slusaj druze,ona je fina sa tobom zato sto te mozda smatra za prijatelja,ili joj se pak dopadas,
sigurno nece da te uvuce u hriscanstvo,moras shvatiti da ljudi postuju i druge religije i mogu da ih prihvate naravno u
smislu da imaju prijatelje koji su druge veroispovesti a da zadrze svoju veru,postuj svoju religijsko opredeljenje,ali postuj i druga,tako to ide u modernom dobu,,,

Kako bi sinke reko, nije zgoreg da istorbaš to, taman da prijaviš kakva je

...krepto, tako te volim...sjecam se kad si bio povucen i fin...sto i jeste za pohavlu, ali te lijepo i ovakvog vidjeti :ok:...
Treba biti dzentlmen, ali treba i torbati (:

- - - - - - - - - -

Tebra to je kritično
ali baš
vodi računa da se ne probudiš jedan dan i umesto ravana zoveš se franjo

:cepanje:...

ja nisam imo štreberke, al oni koji su imali i koji su uživali u tome da se hvale kako su vrli jebbači, su pričali da su te smerne tihe, fine, privržene učenju i samo učenju su ti najgore u krevetu...

ali kršćanka...
pazi kad je lliku važna veroispovest

Zasto vas to cudi, i meni je vjeroispovjest strasno bitna ne sto se tice druzenja ali za vezu ili brak u obzir su dolazili samo pravoslavci, opet napominjem nemam nista protiv drugih vjera ali smatram da mjesoviti brak u nasem okruzenju (BIH) gdje ratujemo svakih 20-30 godina je katastrofa u najavi.

ja nisam imo štreberke, al oni koji su imali i koji su uživali u tome da se hvale kako su vrli jebbači, su pričali da su te smerne tihe, fine, privržene učenju i samo učenju su ti najgore u krevetu...

Tu i tamo ima istine, mada zavisi sta je streberka, neka koja ide na doktorat za svim desetkama ili neka fina i povucena cura, koja nesto nije luda za izlascima a ima kefalo. Opet ima i ono, fina i povucena dok se ne skine.
A i to sto je fina i povucena cesto moze da bude samo maska, jer ko zna kakva je u vezi i kao osoba ovako. Izgled vara jednostavno.

Bogme, secam se imao sam slicno iskustvo, nije se zavrsilo dobro.

Dzaba njoj i sto je streberka, i pobozna, i nevina, kad ispod Mire sto djavola vire.
Sad ima ih raznih.

problem nije kakva je ona već iz kojih razloga te privukla..
problem je kad se neko loži na fine, a posebno čedne djevojke jer ima opasan trip od ženskog karaktera i ženske seksualnosti.

problem nije kakva je ona već iz kojih razloga te privukla..
problem je kad se neko loži na fine, a posebno čedne djevojke jer ima opasan trip od ženskog karaktera i ženske seksualnosti.

Zenska seksualnost je ok :ok:
Mislim da bi nekom vise smetalo da nadje neku finu i cednu curu a da mu ona kaze "a ne, ne, ja se cuvam za brak", tj. da je i na ulici isto cedna i povucena kao i u krevetu.

evo upoznao sam neku strebericu / krscanku . sve nesto milo pristojno i drago pa me zanima jel to maska da me uvuce u svoju vjeru ili stvarno postoje pristojne , mile , drage i skromne zene . jucer je naprimjer heklala umjesto gledala televiziju .

pa prvo mora da ishekla milje,koji ce da stavi na televizor.kako da gleda bez toga?:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back