Frtajler
Legenda
- Poruka
- 57.187
E, a koji je taj?
Znam smo da se nalazio sa svima osim sa Tuđmanom, jer je Tuđman, kao, negirao holokaust.
Znam smo da se nalazio sa svima osim sa Tuđmanom, jer je Tuđman, kao, negirao holokaust.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi ti nikakav centrista, ti si opasan liberalNe znam, mene napredni zovu ustašom a ti smatraš da sam SNS. U svakom slučaju normalne neutralne centriste pljuju obe strane, navikli smo.
Srbin info slijedi postulate Informera. Samo za drugu stranu. Pazi molim te naslova: Stravično. Da nije žalosno bilo bi smiješno.То је немогућа симетрија.
Да би се оправдао Информер (и режим) каже се: "Ма и СрбинИнфо је исти".
Не, нису исти. Информер лаже, а СрбинИнфо говори истину.
Да ли је цитирао Визела? Јесте. И то не случајно. Као што није случајно ни лизање са Шредером, Блером и Клинтоном, као и изливи љубави и дивљења према Мурату.
Srbin info slijedi postulate Informera. Samo za drugu stranu. Pazi molim te naslova: Stravično. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
koji ste vi tupsoni , majko moja, pa zato ga je i citirao da podseti na njegove reci i kontraverzu,Pogledajte prilog 689120
СТРАВИЧНО Вучић цитирао србомрсца Визела на стратишту у С. Митровици! (ВИДЕО)
Не веруј Александру Вучићу никада, поготово онда када прича о патриотизму. Тада је најопаснији, јер многи могу да наседну на његово "родољубље".
19:40 27.04.2020.
Понекад му газде допусте, док га воде на ЛАНЦУ, да чак и на њих ЗАЛАЈЕ. Али, такво Вучићево ЛАЈАЊЕ, увек је условљено ЛИЗАЊЕМ газдиних слина и испљувака.
Pogledajte prilog 689121
Почети свој говор цитирањем СРБОМРСЦА ЕЛИЈА ВИЗЕЛА и то на светом српском месту, у Спомен парку у Сремској Митровици, исто је као кад би израелски премијер започео свој говор на Јад Вашему цитирањем Гебелса или неког другог великог нацистичког „мислиоца“ – и то у афирмативном смислу.
Овај Вучићев потез не изненађује ако се зна колико симболизам има јаку улогу међу сатанистима-глобалистима дубоке државе.
Визел се прославио као заговорник бомбардовања Србије и током деведесетих година прошлог века је радио против српског народа, нарочито у Босни и Херцеговини и лобирао против Срба. link
Баш није лепо што је Александар Вучић на српском стратишту у Сремској Митровици цитирао једног осведоченог србомрсца. Како то да се бившем Шешељевом генсеку омакне такав један гаф? Вероватно су га помеле шерпе и пиштаљке!
Možda.Ali dobar novinar to može objasniti i napisati i bez bombastičnih naslova. I normalnim jezikom. Inače nisu ništa bolji od Informera. Pogledaj ti ovaj naslov https://srbin.info/drustvo/jezivo-u...deo-estrade-uzima-drogu-iz-krvi-ubijene-dece/ . Izvor za vijest facebook grupa. Ako za ovo imaju dokaze predati policiji i tužilaštvu. Ako ne za ovakve natpise treba debelo odgovarati.То јесте стравично. Вучићево понашање је скандалозно и стравично.
Аха, и ја сам још у шоку...То јесте стравично. Вучићево понашање је скандалозно и стравично.
Pogledajte prilog 689120
СТРАВИЧНО Вучић цитирао србомрсца Визела на стратишту у С. Митровици! (ВИДЕО)
Не веруј Александру Вучићу никада, поготово онда када прича о патриотизму. Тада је најопаснији, јер многи могу да наседну на његово "родољубље".
19:40 27.04.2020.
Понекад му газде допусте, док га воде на ЛАНЦУ, да чак и на њих ЗАЛАЈЕ. Али, такво Вучићево ЛАЈАЊЕ, увек је условљено ЛИЗАЊЕМ газдиних слина и испљувака.
Pogledajte prilog 689121
Почети свој говор цитирањем СРБОМРСЦА ЕЛИЈА ВИЗЕЛА и то на светом српском месту, у Спомен парку у Сремској Митровици, исто је као кад би израелски премијер започео свој говор на Јад Вашему цитирањем Гебелса или неког другог великог нацистичког „мислиоца“ – и то у афирмативном смислу.
Овај Вучићев потез не изненађује ако се зна колико симболизам има јаку улогу међу сатанистима-глобалистима дубоке државе.
Визел се прославио као заговорник бомбардовања Србије и током деведесетих година прошлог века је радио против српског народа, нарочито у Босни и Херцеговини и лобирао против Срба. link
Баш није лепо што је Александар Вучић на српском стратишту у Сремској Митровици цитирао једног осведоченог србомрсца. Како то да се бившем Шешељевом генсеку омакне такав један гаф? Вероватно су га помеле шерпе и пиштаљке!
Šta misliš kako je postao moderator .А шта ти си као неутралан? Па ти си СНС то се види из авиона.
1. NEŠTO SE STRAVIČNO DOGODILOMožda.Ali dobar novinar to može objasniti i napisati i bez bombastičnih naslova. I normalnim jezikom. Inače nisu ništa bolji od Informera. Pogledaj ti ovaj naslov https://srbin.info/drustvo/jezivo-u...deo-estrade-uzima-drogu-iz-krvi-ubijene-dece/ . Izvor za vijest facebook grupa. Ako za ovo imaju dokaze predati policiji i tužilaštvu. Ako ne za ovakve natpise treba debelo odgovarati.