The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 79.568

Прво - комуноид једнако издајник, то је космички закон...
Друго - ијекавштина је космички српски језик...
Треће - космос грицка сам себе, али се и обнавља...
Бар мислим да је тако...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dijalektika vazi i za Svemir....
Sve sto ima POCETAK (veliki prasak) ima i KRAJ (usisivac svemira)...
Sasvim logicno.
А ти знаш да свемир има почетак.
Био си тамо, гуштеру?
Шта глумиш бре овуда?
Ае на Историју и Политику.
Тамо бар можемо да ти се насмијемо.
Овдје само лупаш, лалошу издајнички...
Dijalektika vazi i za Svemir....
Sve sto ima POCETAK (veliki prasak) ima i KRAJ (usisivac svemira)...
Sasvim logicno.
Svemir se nakon velikog praska siri, sve dok se , u jednom trenutku, ne bude urusio usled prevelike gravitacije unutar njega.
Tako da je svemir jedna velika opruga ..... kad se urusi ceo svemir u jednu malu tacku, nastace big bang 2 (ili koji god da je)
Neverovatno. Džinovska struktura izvan vidljivog univerzuma usisava cele grupe galaksija, astrofizičari zapanjeni pronađenim...
Druga teorija je da galaksije “usisava” i iz našeg svemira izvlači susedni svemir, kroz neku vrstu spoja između dva univerzuma.
Шта је проблем са Биг Бенгом?Cuj, ja u Bing-bang verujem koliko i u Deda Mraza...
Svemir se nakon velikog praska siri, sve dok se , u jednom trenutku, ne bude urusio usled prevelike gravitacije unutar njega.
Tako da je svemir jedna velika opruga ..... kad se urusi ceo svemir u jednu malu tacku, nastace big bang 2 (ili koji god da je)
Supernova tipa II je ekspozija masivne zvezde (masa preko 10 masa Sunca) koja tako završava svoju evoluciju. U poslednjim fazama proizvodnje energije nuklearnom fuzijom u svome jezgru zvezda postaje nestabilna, jer ne može da proizvede dovoljno energije da se suprotstavi svojoj sopstvenoj masi. Usled toga zvezda doživi kolaps pod uticajem sile sopstvene gravitacije. Posle eksplozije ostaje zvezdani ostatak u vidu neutronske zvezde (pulsar) ili crne rupe.
kako ja da imam ozbilje komentare kada onaj sedi kinez sto brblja o kosmosu i sam priznaje da im sve samo lezi na nekim "mogucim teorijama" ??